Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ GREEK IDOL O ΝΙΝΟ!!!


@ Ο τραγουδιστής Νίνο όπως όλα δείχνουν θα είναι τελικά ο παρουσιαστής του νέου talent show του ALPHA ''Greek Idol'' που θα αρχίσει τον Μάρτιο.

Ο πρώην παίκτης του Fame Story έκανε δοκιμαστικό για τη θέση του παρουσιαστή στο συγκεκριμένο σόου και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενθουσίασε τους ανθρώπους της παραγωγής κάνοντας τους να πιστέψουν πως βρήκαν το ιδανικό πρόσωπο για την παρουσίαση του Greek Idol.

Mέσα σε όλα αυτα συνεχίζουν τις συζητήσεις με τον Σταμάτη Κραουνάκη ώστε να ενταχθεί στη κριτική επιτροπή του παιχνιδιού, ενώ το τρίτος μέλος της επιτροπής θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η γνωστή καθηγήτρια φωνητικής από το Fame Story Julie Masino και όχι η Ρούλα Κορομηλά όπως ειπώθηκε τις προηγούμενες μέρες.

Θα επιστρέψει στον ΑΝΤ1 η Στάη;


Αν και οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τη δημοσιογράφο Εύη Φραγκάκη να αναλαμβάνει από τη νέα χρονιά το τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 αυτοί που γνωρίζουν καλά τα πράγματα στο κανάλι του Αμαρουσίου λένε πως η διοίκηση του σταθμού θα κάνει και στον ενημερωτικό τομέα την έκπληξη, όπως το καλοκαίρι τοποθέτησε το δίδυμο Καραμέρος-Χαριτάτος στη πρωινή του ζώνη και πέτυχε έτσι και τώρα στο τομέα των ειδήσεων του σταθμού που υπάρχει κρίση ένα όνομα προτείνουν οι υπεύθινοι του δελτίου για να κάνουν την ανατροπή και αυτό δεν είναι άλλο από την Έλλη Στάη. Περισσότερα με τη νέα χρονιά....

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ...


Στις 21.00 το βράδυ σε ηλικία 72 ετών πέθανε ο Νίκος Κακαουνάκης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος πριν από είκοσι μέρες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αλλά η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιπλοκές και μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας όπου και απεβίωσε απόψε.


Ο Νίκος Κακαουνάκης ήταν ένας από τους πιο γνωστoύς Έλληνες δημοσιογράφους. Ξεκίνησε τη καριέρα του στο ''ΒΗΜΑ'' ενώ συνέχισε με τις ραδιοφωνικές εκπομπές του στον ΣΚΑΙ και στον FLASH ενώ έκανε αισθητή τη παρουσία του μέσα από εκπομπές στη τηλεόραση. Ήταν ο εκδότης της επιτυχημένης εφημερίδας το Καρφί. Μέσα από την σελίδα της εφημερίδας του στο διαδίκτυο οι συνεργάτες του γράφουν:

Ο ΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΕΦΥΓΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009
ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 72 ΕΤΩΝ
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ "ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ" ΧΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΦΙΛΟ.
ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ.

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΠΕΡΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΧΤΕΣ...



Στη πρώτη θέση της τηλεθέασης στο μέσο όρο βρέθηκε χτες ο Καφές με την Ελένη ύστερα από αρκετό διάστημα.

Έτσι αναλυτικά χτες στα πρωινά είχαμε:

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ...17,5
10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ...16,6
ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ...13,4

Περιμένουμε με αγωνία ανάρτηση και σχολιασμό με τα ποσοστά των πρωινών από το media soup που έχει αδυναμία στην Ελένη και χτες σε άρθρο του υπονοούσε πως ο Καφές της είναι της παρηγοριάς και ότι δεν πρόκειται να ξεκολλήσει από τη τελευταία θέση.


Διαβάστε εδώ:
http://www.mediasoup.gr/node/8144


Kαι στο τέλος ειδικά τη μεγάλη κακία (λες και η Μενεγάκη είναι καμία χτεσινή με 13 χρονια πρωτιάς στη ζώνη της)

απο media soup:

.....Μετά κι από αυτό, τίποτα δεν είναι σίγουρο, ούτε προβλέψιμο πια!

(εκτός από κάτι... ναι ναι, αυτό ακριβώς που καταλάβατε, σχετικά με τον καφέ της παρηγοριάς.)....


ΥΓ.Όχι ότι θα αρνηθούμε τη κακή πορεία της Ελένη φέτος (για τα νούμερα στον μέσο όρο αναφέρομαι γιατί στα νεανικά κοινά που φέρνουν τις διαφημίσεις η Ελένη είναι και φέτος πρώτη) αλλά με τίποτα δεν ξεχνάμε τα προηγούμενα ΠΟΛΛΑ χρόνια για τα δεδομένα της τηλεόρασης, της παντοδυναμίας της και της πρωτιάς της με νούμερα που ΚΑΝΕΙΣ δεν κάνει τώρα στη ζώνη της.

Εδώ κολλάει το μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην πεις...

Η ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΣΤHN ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ GREEK IDOL;


@ Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει και μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες τους πρώτους μήνες του 2010 μέσα από το νέο μεγάλο talent show του ΑLPHA ''Greek Idol''. H γνωστή παρουσιάστρια όπως γράφτηκε θα είναι στη κριτική επιτροπή της εκπομπής στο πλάι του Νίκου Καρβέλα- ενώ για το τρίτος μέλος της επιτροπής πολιορκούν τον Σταμάτη Κραουνάκη. Περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις λοιπόν. Πάντως σε περίπτωση που ισχύει το όνομα της Κορομηλά αυτόματα μπαίνουν τέλος στις φήμες που την ήθελαν εκτός ALPHA με την έλευση του νέου έτους...

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤ2 !!!

Με μια ανακοίνωση το γραφείο τύπου του TV MAKΕΔΟΝΙΑ διαψεύδει τις φήμες για μετατροπή του καναλιού σε ΑΝΤ2.(Έρχεται ο ΑΝΤ2 !!!)


Διαβάστε το δελτίο τύπου που εξέδωσε πριν λίγη ώρα το ΤV MAKEΔΟΝΙΑ:

“Σε απάντηση των δημοσιευμάτων σχετικά με την αλλαγή υπόστασης του σταθμού, το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV συνεχίζει την αυτοτελή του πορεία σε ένα δύσκολο πραγματικά οικονομικό περιβάλλον, προβλέποντας σε άνοδο της τηλεθέασης των προγραμμάτων του. Όλα τα δημοσιεύματα περί αντιθέτου κρίνονται εκ του πονηρού και ανυπόστατα.”


Πολυσυλλεκτικό media magazino...


@ Aυτή είναι star... H Άννα Βίσση στην εμφάνιση της στον Καφέ της Βασίλισσας της πρωινής ζώνης Ελένη Μενεγάκη και θα μαγειρέψει και θα αναλύσει τα άστρα μαζί με την οικοδέσποινα και την Άσυ Μπήλιου και θα τραγουδήσει live και θα απαντήσει σε ερωτήσεις διάσημων ανθρώπων -ανάμεσα τους και η άσπονδη φίλη της Δέσποινα Βανδή και η Αννίτα Πάνια- ενώ σε ζωντανή σύνδεση θα μιλήσει ο Νίκος Καρβέλας.

@ Πολύ καλές επιδόσεις σημειώνει το τελευταίο διάστημα ο Νίκος Μάνεσης στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA. Συγκεκριμένα το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου σημείωσε 16,5% τηλεθέαση ενώ την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 18.5% τερματίζοντας και τις δύο μέρες στη δεύτερη θέση πίσω από το MEGA με μικρή διαφορά. Το ίδιο καλά τα πάει και ο πολύ καλός (και φρεσκοπαντρεμένος) Αντώνης Σρόιτερ στο καθημερινό δελτίο φέρνοντας χαμόγελα στο ενημερωτικό τμήμα του σταθμού που στέκονται αξιοπρεπέστατα απέναντι από τα Μυστικά της Εδέμ.

@ Στον ALPHA σκέφτονται το ενδεχόμενο μετά το Πάσχα να επαναφέρουν σε μια πιο ανανεωμένη έκδοση την εκπομπή που παρουσιάστηκε στο Μεγάλο Κανάλι πριν αρκετά χρόνια, το ''Συγνώμη'' που τότε παρουσίαζε η Έλενα Κούρκουλα. Την ίδια περίοδο θα αρχίσει γυρίσματα και ο δεύτερος κύκλος του ''Αγρότη'' με παρουσιάστρια τη Σίσσυ Χρηστίδου.

@ Nέες αφίξεις στην Πολυκατοικία του MEGA. Ένα ζευγάρι μεταναστών θα προστεθεί στα νέα επεισόδια της σειράς ανάμεσα στους ενοίκους της Πολυκατοικίας. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα που θα υποδυθούν τους νέους ρόλους αφού αυτές τις μέρες γίνονται οι οντισιόν.

@ Αλλαγή μέρας για το ΟΛΑ 10 . Από την ερχόμενη εβδομάδα (4-1-2010) η εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη μετακομίζει τα βράδια της Δευτέρας στις 24.00. Πιο πριν στις 23.00 θα βλέπουμε κάθε βράδυ τους ''Ράδιο Αρβύλα''.

@ Aύριο το βράδυ Τετάρτη 30/12 θα γίνει ο μεγάλος τελικός του πολυσυζητημένου σόου ''Ο Διάδοχος του Uri Geller''. Ο γνωστός μένταλιστ θα διαλέξει τον διάδοχο του ενώ οι υποψήφιοι θα διαγωνιστούν σε απαιτητικές δοκιμασίες. Την ίδια ώρα στον Alpha θα κάνει πρεμιέρα το νέο ριάλιτυ του σταθμού ''Μια νύφη για τον γιο μου'' με παρουσιάστρια τη Κατερίνα Καραβάτου. Στο πρώτο επεισόδιο θα γνωρίσουμε τους γαμπρούς και τις υποψήφιες πεθερές.

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Η Βίσση στην Ελένη και ο Βιντιάδης κανονικά στο κοντρόλ του Καφέ της!!!


Με εκπλήξεις υποδέχεται τη νέα χρονιά η Ελένη Μενεγάκη. Ένα από τα πρώτα πρόσωπα που θα φιλοξενήσει η παρουσιάστρια στον Καφέ το 2010 είναι η Άννα Βίσση. Όσο για τα σενάρια που μιλούν για στροφή της εκπομπής σε πιο δημοσιογραφικά θέματα είναι τουλάχιστον ανυπόστατα αφού η παρουσιάστρια θα συνεχίσει στο ίδιο ψυχαγωγικό ύφος στην εκπομπή με νέες ενότητες και λαμπερούς καλεσμένους όπως η Άννα Βίσση. Τέλος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Μεγακλής Βιντιάδης παραμένει κανονικά στο κοντρόλ της εκπομπής ως το τέλος της σεζόν.

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

Έρχεται ο ΑΝΤ2 !!!

Ξεχάστε το TV MAKEΔΟΝΙΑ του ομίλου ΑΝΤ1. Από τον Μάρτιο το κανάλι σύμφωνα με ασφαλείς πηγές θα μετανομαστεί σε ΑΝΤ2 και θα αλλάξει τελείως το περιεχόμενο του προγράμματος του.

To νέο κανάλι θα μεταδίδει ταινίες και σειρές κατά τα πρότυπα των κινηματογραφικών καναλιών της Nova μόνο που ΑΝΤ2 θα παρέχει το περιεχόμενο αυτό δωρεάν.

Οι υπεύθυνοι του καναλιού με τη δημιουργία του ΑΝΤ2 με διαρκή μετάδοση ταινιών και σειρών και με συμφωνία με τη FOX θα διαμορφώσουν ένα εναλλακτικό κανάλι. Στόχος τους η αύξηση τηλεθέασης και διαφημίσεων του σταθμού που υπολογίζεται πως συνολικά (με την τηλεθέαση του ΑΝΤ1) θα ξεπαιρνά το 20% δηλαδή και το ΜΕGA αφού ο διαφημιζόμενος θα αγοράζει ένα κανάλι και θα παίρνει δύο.

Περιμένουμε τις εξελίξεις και την αντίδραση του MEGA που όλοι γνωρίζουμε τη σχέση του με το STAR που βουλιάζει φέτος στις τηλεθάσεις.

Ο ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ALPHA...''ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ''...


Λάκης Λαζόπουλος

Τι λέει για την Ελένη Μενεγάκη;



Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολιάζει σε συνέντευξη του στο Πρώτο Θέμα την αποχώρηση του Νίκου Ευαγγελάτου από τον ΑΝΤ1, μιλάει για την Ελένη Μενεγάκη και κάνει σκληρή κριτική στο πρόγραμμα του ALPHA. Αυτά είναι τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του, Διαβάστε:

Πότε επιστρέφει τηλεοπτικά με το Αλ τσαντίρι;

''Μέχρι τέλη Ιανουαρίου θα κάνω το πρώτο, θα κάνω τον Φεβρουάριο ένα σίγουρα και μετά από τον Μάρτιο θα κάνω κι άλλο. Νομίζω ότι σίγουρα θα κάνω δύο ή τρία μέσα στον Ιανουάριο''.


Το σχόλιο του για την αποχώρηση Ευαγγελάτου από τον ΑΝΤ1:

''Δεν θα το έλεγα φυγή, ούτε αποχώρηση. Είναι ένας καινούριος όρος, σαν να λιώνει ένα παγωτό στα χέρια σου, δηλαδή είναι σαν κάποια πράγματα που λήγουν από τον χρόνο, είναι σαν να έληξε αυτό που συνέβαινε. Στην τηλεόραση συμβαίνει αυτό, μπορεί κάποια στιγμή να λήξει αυτό που κάνεις και να κάνεις κάτι άλλο, να βρεις καινούριο δρόμο''.

Τι πιστεύει για την Ελένη Μενεγάκη;

''Πιστεύω ότι όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι. Διάβασα μια σειρά σχολίων,γιατί, όπως ξέρεις, πολλές φορές τα κανάλια οργανώνουν επιθέσεις, οι οποίες γίνονται μέσω των δημοσιογράφων Όταν όλα τα κανάλια έχουν ένα σύστημα Τύπου από πίσω τους και blogs-γιατί και αυτά παίζουν τον ρόλο τους-, οι αναγνώστες σε πολύ λιγότερο χρόνο πλέον είναι υποψιασμένοι Νομίζω ότι παρακολουθούσε αυτή την επίθεση η ίδια και μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει ψυχολογικά και εκεί έχασε ένα μεγάλο κομμάτι της δύναμης της. Γιατί στον κάθε πόλεμο που γίνεται πρέπει να έχεις μια εσωτερική δύναμη να σε κρατάει όρθιο και δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Όλα κερδίζονται στον χρόνο στην τηλεόραση και τίποτα στη στιγμή. Όταν ένας άνθρωπος έχει μια πορεία δικαιολογεί γιατί συνέβη το ένα και γιατί το άλλο, νομίζω όμως ότι στην ουσία δεν έχει ιδιαίτερη σημασία για την ίδια''.

Ποια είναι η γνώμη του για το πρόγραμμα του ALPHA;

''Να σου πω ότι συμφωνώ με τα προγράμματα; Όχι δεν συμφωνώ. Δεν μου λένε τίποτα τα πιο πολλά από αυτά, δεν θα τα έβλεπα. Εμένα μου λείπει ότι δεν έχει ελληνικές σειρές το κανάλι, αλλά το καταλαβαίνω. Σε μια συζήτηση μάλιστα που έγινε ειπώθηκε ότι μόλις το κανάλι αποκαταστήσει μια υγιή οικονομική σχέση, θα εντάξει σιγά- σιγά και λίγες ελληνικές σειρές.

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

Ο Αρναούτογλου παρουσιαστής της ΕUROVISION;

@ Παρουσιαστή για τη Eurovision ψάχνουν στην ΕΡΤ ύστερα από την άρνηση της Ναταλίας Γερμανού λόγω των τηλεοπτικών υποχρεώσεων της στον Alpha. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Τζώνυ Καλημέρης έχει προσεγγίσει ήδη τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την παρουσίαση του διαγωνισμού αλλά και του ελληνικού τελικού που θα διεξαχθεί στις 10 Μαρτίου. Ο δημοφιλής παρουσιαστής ακόμα δεν έχει δώσει την απάντηση του ενώ δεν αποκλείεται αν απαντήσει αρνητικά τον διαγωνισμό να τον παρουσιάσει τελικά η Ρίκα Βαγιάννη που δημόσια έχει δηλώσει ότι το επιθυμεί.

Νέα κωμική σειρά στη θέση των ''Μυστικών της Εδέμ''...

@ Καθημερινή κωμική σειρά ετοιμάζει το ΜEGA για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Η σειρά που βασίζεται σε ξένο concept έχει τον τίτλο ''Los Roldan'' και θα είναι αυτή που θα αντικαταστήσει τα Μυστικά της Εδέμ που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα ολοκληρώσουν φέτος τον Ιούνιο τον κύκλο τους. Το σενάριο της αργεντίνικης κωμικής σειράς θα προσαρμόσει στα Ελληνικά δεδομένα η Ρένα Ρίγγα(Ευτυχισμένοι Μαζί) και τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Πιέρος Ανδρακάκης. Το θέμα της σειράς στηρίζεται στην τύχη ενός φτωχού ψαρά που σώζει μια πάμπλουτη γυναίκα από την αυτοκτονία. Όσο για το πρωταγωνιστικό καστ αν και ακόμα είναι νωρίς ήδη συζητιέται το όνομα της Αγγελικής Δαλιάνη που γνωρίσαμε ως Μαρία η Άσχημη.

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΧΡΟΥΣΑΛΑ, ΝΕΑ ΑΦΙΞΗ ΣΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΠΡΩΙ;

Χριστουγεννιάτικο και αποκλειστικό του medianiouz.
Το όνομα της Μαριέττας Χρουσαλά ακούγεται στο Μεγάλο Κανάλι για πιθανή ένταξη της στον Όμορφο Κόσμο το πρωί και μάλιστα σε ηγετικό ρόλο στο πλάι του Νίκου Παπαδάκη. Αφού το πείραμα της πεντάδας δεν πέτυχε αλλά ούτε και το δίδυμο Ουγγαρέζος- Παπαδάκη έφερε τα προσδοκώμενα το Μεγάλο Κανάλι ετοιμάζει δραστικές λύσεις. Η Μαριέττα σύμφωνα με αυτούς που την υποστηρίζουν στο ΜEGA συνδυάζει ομορφιά αλλά είναι και το κορίτσι της διπλανής πόρτας που σύντομα ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της. Ότι πρέπει δηλαδή για μια πρωινή εκπομπή. Η ίδια η Μαριέττα μάλιστα δηλώνει για το ενδεχόμενο συμμετοχή της στον Όμορφο Κόσμο από τις αρχές του 2010: ''Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό. Μακάρι να μπορούσα'', αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

MEGAλες σειρές...


Το δίπολο του Παρά Πέντε και του Πενήντα Πενήντα θέλουν να επαναλάβουν την επόμενη σεζόν στο Μega με 50αρια τηλεθέασης που φέτος καμία σειρά τους στο prime time δεν κάνει. Έτσι το Μεγάλο Κανάλι επιστρατεύει τον Θοδωρή Πετρόπουλο που έχει γράψει τοπ σειρές βλέπε Εγκληματα και Είσαι το ταίρι μου. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μια νέα κωμωδία που έχουμε χρόνια να δούμε αντίστοιχη της με πρωταγωνίστριες τις Θεές, Μαρία Καβογιάννη και Βίκυ Σταυροπούλου.

Σκέφτεσται τίποτα καλύτερο;

Κι όμως έχει και συνέχεια.


Την επόμενη τηλεοπτική σεζόν επιστρέφει ως δίδυμο και πάλι τηλεοπτικά ο Αλέξανδρος Ρήγας μαζί με τον Δημήτρη Αποστόλου όπου θα παρουσιάσουν στο γυαλί το μυθιστόρημα του Παύλου Μάτεσι, ''Πάντα Καλά''.


Θέλετε κι άλλη έκπληξη; Οι συγγραφείς έχουν κάνει πρόταση για πρωταγωνιστικό ρόλο στο εν λόγω σίριαλ στην tοp Δήμητρα Παπαδοπούλου που χρόνια έχει να παίξει σε σειρά και περιμένουν με αγωνία την απάντηση της. Περιμένουμε τα καλυτερότερα...

Greek Idol καλεί Ελένη Μενεγάκη...

@ Μετά την πραγματικά αναπάντεχη ανακοίνωση του ονόματος του Νίκου Καρβέλα ως επικεφαλής της κριτικής επιτροπής του νέου talent show του Alpha ''Greek Idol'' τα μάτια όλων είναι στραμμένα στο όνομα του παρουσιαστή ή της παρουσιάστριας του σόου που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί. Και αν μέχρι τώρα έχουν ακουστεί τα ονόματα των Σάκη Ρουβά, Καλομοίρας και Νίκου Αλιάγα στη τελευταία σύσκεψη των υπευθύνων της εκπομπής έπεσε στο τραπέζι το όνομα της Ελένης Μενεγάκη. Το κανάλι της Κάντζας θεωρεί ότι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να διαφημίσει το δέκα το καλό του μέσα από ένα μεγάλο σόου όπου θα βοηθήσει και τη πρωινή ζώνη του. Θα έχει ενδιαφέρον η συνέχεια. Τα άλλα δύο μέλη της κριτικής επιτροπής θα ανακοινωθούν σύντομα ενώ κάποιοι λένε ότι αυτά θα είναι η Ναταλία Γερμανού και ο Σταμάτης Κραουνάκης στον οποίο έγινε πρόταση συμμετοχής στο talent show.

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Θα ανανεώσει το συμβόλαιο της με τον ALPHA;

@ Τον Μάρτιο του 2010 λήγει το συμβόλαιο της Βίκυς Χατζηβασιλείου με τον Αlpha. Η Βασίλισσα του prime time σύμφωνα με τα ποσοστά της Agb τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να αρχίσει νέο κύκλο συζητήσεων με τους υπεύθυνους του σταθμού για τη συνέχεια της συνεργασία τους και την ανανέσωη του συμβολαίου της. Το πιο πιθανό είναι αν συμφωνήσουν σε όλα η παρουσιάστρια να παραμείνει στο Κανάλι της Κάντζας και μάλιστα και με μια καινούργια πρόταση (για την επόμενη σεζόν) εκτός του Πάμε Πακέτο που σαρώνει και φέτος.