Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Ελένη Μενεγάκη: Το ξεκίνημα και η μεγάλη καριέρα!!!

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΥΣ CELEBRITIES!!!
Ελένη Μενεγάκη: Το ξεκίνημα και η μεγάλη καριέρα!!!

Η Ελένη Μενεγάκη γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου του 1969. Ξεκίνησε την καριέρα της στο mega channel σαν συμπαρουσιάστρια του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη και του Νίκου Διαμανταρίδη στο πρωινό του καναλιού με τίτλο <<ΚΟΚΤΕΙΛ>> . Μετά συνέχισε στο ίδιο κανάλι στο πλευρό του Γιώργου Πολυχρονίου και στην εκπομπή MEGA BANCA.

Το 1995 μετακομίζει στον ΑΝΤ1 και παρουσιάζει ως το 2005 την εκπομπή <<ΠΡΩΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ>> αφού είχε αποχωρήσει από την παρουσίαση της εκπομπής η Πόπη Χατζηδημητρίου ενώ την ίδια χρονιά 1995 – 1996 θα συμπρωταγωνιστήσει στην σειρά του καναλιού <<ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ>> μαζί με τον Κώστα Καρρά και σε σενάριο των Ρήγα – Αποστόλου. Το 2005 και μετά από 10 χρόνια συνεργασίας με τον ΑΝΤ1 μετακομίζει στον ALPHA για να παρουσιάσει το πρωινό μαγκαζίνο του σταθμού με τίτλο <<ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ>>. 

Το 2001 παντρεύετε με τον Γιάννη Λάτσιο και αποκτούν μαζί 3 παιδιά. Τον Άγγελο- Ιωάννη το 2002, την Λάουρα το 2005 και την Βαλέρια το 2008. 

Η σεζόν που μας πέρασε ήταν μια δύσκολη σεζόν για την παρουσιάστρια όσον αφορά στην προσωπική της ζωή. Στις 29 Ιανουαρίου του 2010 ανακοίνωσαν από κοινού με τον Γιάννη Λάτσιο τον χωρισμό τους με το παρακάτω δελτίο τύπου "Μετά από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα αλλα πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους".  Στα επαγγελματικά της η πρωινή εκπομπή της αναδείχτηκε για ακόμη μια φορά η αγαπημένη των εμπορικών κοινών με μεγάλη διαφορά. 

Η Ελένη Μενεγάκη αυτή την περίοδο ολοκληρώνει τις διακοπές της και από την ερχόμενη Δευτέρα  θα επιστρέψει στα γραφεία της εκπομπής της  για να ετοιμάσει μαζί με τους συνεργάτες της την θεματολογία του  <<ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ>> .
Γιάννης Μηλιώτης