Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

Ο ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ALPHA...''ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ''...


Λάκης Λαζόπουλος

Τι λέει για την Ελένη Μενεγάκη;



Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολιάζει σε συνέντευξη του στο Πρώτο Θέμα την αποχώρηση του Νίκου Ευαγγελάτου από τον ΑΝΤ1, μιλάει για την Ελένη Μενεγάκη και κάνει σκληρή κριτική στο πρόγραμμα του ALPHA. Αυτά είναι τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του, Διαβάστε:

Πότε επιστρέφει τηλεοπτικά με το Αλ τσαντίρι;

''Μέχρι τέλη Ιανουαρίου θα κάνω το πρώτο, θα κάνω τον Φεβρουάριο ένα σίγουρα και μετά από τον Μάρτιο θα κάνω κι άλλο. Νομίζω ότι σίγουρα θα κάνω δύο ή τρία μέσα στον Ιανουάριο''.


Το σχόλιο του για την αποχώρηση Ευαγγελάτου από τον ΑΝΤ1:

''Δεν θα το έλεγα φυγή, ούτε αποχώρηση. Είναι ένας καινούριος όρος, σαν να λιώνει ένα παγωτό στα χέρια σου, δηλαδή είναι σαν κάποια πράγματα που λήγουν από τον χρόνο, είναι σαν να έληξε αυτό που συνέβαινε. Στην τηλεόραση συμβαίνει αυτό, μπορεί κάποια στιγμή να λήξει αυτό που κάνεις και να κάνεις κάτι άλλο, να βρεις καινούριο δρόμο''.

Τι πιστεύει για την Ελένη Μενεγάκη;

''Πιστεύω ότι όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι. Διάβασα μια σειρά σχολίων,γιατί, όπως ξέρεις, πολλές φορές τα κανάλια οργανώνουν επιθέσεις, οι οποίες γίνονται μέσω των δημοσιογράφων Όταν όλα τα κανάλια έχουν ένα σύστημα Τύπου από πίσω τους και blogs-γιατί και αυτά παίζουν τον ρόλο τους-, οι αναγνώστες σε πολύ λιγότερο χρόνο πλέον είναι υποψιασμένοι Νομίζω ότι παρακολουθούσε αυτή την επίθεση η ίδια και μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει ψυχολογικά και εκεί έχασε ένα μεγάλο κομμάτι της δύναμης της. Γιατί στον κάθε πόλεμο που γίνεται πρέπει να έχεις μια εσωτερική δύναμη να σε κρατάει όρθιο και δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Όλα κερδίζονται στον χρόνο στην τηλεόραση και τίποτα στη στιγμή. Όταν ένας άνθρωπος έχει μια πορεία δικαιολογεί γιατί συνέβη το ένα και γιατί το άλλο, νομίζω όμως ότι στην ουσία δεν έχει ιδιαίτερη σημασία για την ίδια''.

Ποια είναι η γνώμη του για το πρόγραμμα του ALPHA;

''Να σου πω ότι συμφωνώ με τα προγράμματα; Όχι δεν συμφωνώ. Δεν μου λένε τίποτα τα πιο πολλά από αυτά, δεν θα τα έβλεπα. Εμένα μου λείπει ότι δεν έχει ελληνικές σειρές το κανάλι, αλλά το καταλαβαίνω. Σε μια συζήτηση μάλιστα που έγινε ειπώθηκε ότι μόλις το κανάλι αποκαταστήσει μια υγιή οικονομική σχέση, θα εντάξει σιγά- σιγά και λίγες ελληνικές σειρές.