Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ;



Η μαστ ερώτηση για όλα τα σελέμπριτις τη χρονιά που πέρασε ήταν η γνώμη τους για την Ελένη Μενεγάκη. Από τον Κώστα Βουτσά μέχρι την Φαίη Σκορδά όλοι είχαν άποψη για τη μεγαλύτερη σταρ που έβγαλε ποτέ η Ελληνική τηλεόραση.Πάμε να θυμηθούμε μερικές δηλώσεις:

Φαίη Σκορδά: ''Αν ζήσεις μια καλή περίοδο, πρέπει να εί­σαι προετοιμασμένος ότι θα έρθει και άλ­λη μια που δεν θα είναι το ίδιο καλή. Και μαγαζί να έχεις, δεν θα έρχεται η ίδια πε­λατεία για δεκατέσσερα χρόνια. Σε αυτή την περίπτωση θέλει ψυχραιμία και πι­στεύω ότι η Ελένη Μενεγάκη την έχει.''

Γιώργος Καπουτζίδης:
''Έπεσαν όλοι να τη φάνε και το χάρηκαν τόσο πολύ! Το περίμεναν πως και πως''.

Σμαράγδα Καρύδη: ''Πες μου τι με νοιάζει ως τηλεθεατή τα τέταρτα της Ελένης Μενεγάκη, να τα παρακολουθώ σαν να βλέπω θρίλερ; Οσο για τις επιθέσεις που δέχεται από τους -υποτίθεται- συναδέλφους της; Οι άνθρωποι δεν συγχωρούν την επιτυχία. Τόσα χρόνια κρατούσαν τα προσχήματα. Με την πρώτη ευκαιρία ήρθαν τα πισώπλατα μαχαιρώματα''.


Κατερίνα Ζαρίφη: ''Η Μενεγάκη αποκλείεται να ασκούσε βέτο για να μην πάω στον Alpha. Με την Ελένη δεν ήμασταν ποτέ φίλες είχαμε όμως καλή χημεία''.


Κώστας Βουτσάς: ''Καλά, δεν ντρέπονται που τα βάζουν με τη Μενεγάκη τώρα τελευταία; Αυτή είναι η ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, η αυτοκράτειρα, δεν θα πέσει ποτέ. Βλέπω κάποιους που την κατηγορούν και τη χλευάζουν χωρίς κανένα σεβασμό. Τι λες, ρε; Θα ’σαι του χρόνου εκεί που είναι αυτή και την κατηγορείς; Και να μου το θυμάσαι: Όλοι αυτοί, όλα αυτά τα γιαλαντζί αστέρια, θα φύγουν και θα μείνει μόνο εκείνη. Τα ξέρω αυτά. Δεκάδες έχουν περάσει δίπλα από τη Μενεγάκη, έχουν εξαφανιστεί και εκείνη παραμένει εκεί, κολόνα ακλόνητη. Δεν ακουμπιέται αυτή η γυναίκα.''

Τάκης Ζαχαράτος: ''Δεν είναι η ίδια Ελένη όταν ξεκίνησε. Έχει προφανώς περισσότερα χρήματα, κάνει άλλες παρέες και δεν έχει την απευθείας επαφή με τον κόσμο. Ίσως είναι σε ένα χρυσό κλουβί και δεν επικοινωνεί, κάνει παρέα με πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους και όχι με τον κόσμο. Έχει χάσει την αμεσότητά της με τον κόσμο, τι γίνεται έξω. Είναι στη γυάλα της βασίλισσας.''

Ναταλία Γερμανού: ''Θεωρώ ότι η Ελένη είναι σκληρό καρύδι. Θυμάστε την ταινία με τον Μπρους Γουίλις Πολύ σκληρός για να πεθάνει; Αυτό ακριβώς θα έβαζα τίτλο στην Ελένη: ''Πολύ σκληρή για να πεθάνει''.

Κατερίνα Γκαγκάκη: ''Η Ελένη είναι αδιαφιλονίκητη αξία. Είναι άδικο για μερικές μέρες που μειώθηκε το ποσοστό της να ακούει τόσα. Η Ελένη είναι η Ελένη. Παλιά αυτό το έλεγαν μόνο για τη Ρούλα Κορομηλά. Εγώ τη θαυμάζω γιατί εξελίχθηκε μέσα από αυτό και δεν νομίζω ότι θα πάψει να αρέσει''.

Γιώργος Παπαδάκης:
''Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια διαχρονική αξία, η Ελένη είναι αυτό που είναι. Με ενοχλεί που τη χτυπάνε τελευταία. Το χτύπημα σε ανθρώπους που, μέχρι προχτές, τους υμνούσες και ξαφνικά τους ρίχνεις στα τάρταρα, δεν μου αρέσει. Είναι απαράδεκτο, αλλά είναι μέσα στη δουλειά μας.''

Βάνα Μπάρμπα: ''Αυτή η υπερέκθεση κάποια στιγμή σε καίει.Τα τελευταία χρόνια έχει μείνει στα αστεία, που είναι υπέροχα, αλλά μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα. Θα ήθελα να δω να βοηθάει πέντε ορφανά παιδιά μέσα από την εκπομπή της, γιατί μπορεί.''

Τατιάνα Στεφανίδου:
''Η Ελένη είναι ένας πολύ λαμπερός άνθρωπος με αμεσότητα. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι παραείναι απλή. Για κάποιους που λένε ότι το παρατραβάει να τους πω ότι είναι πολύ μακριά. Τη γνωρίζω χρόνια και ξέρω πολύ καλά πόσο ειλικρινής είναι''.

Χριστίνα Λαμπίρη:
''Όχι, δεν βρίσκομαι στη θέση της Ελένης Μενεγάκη γιατί η Ελένη πάει καλύτερα από μένα. Αν έκανα τα νούμερα της, θα ήμουν πανευτυχής''.

Γιώργος Τσαλίκης: ''Θεωρώ ότι η Ελένη αυτή την περίοδο έχει υποστεί μια φτηνότατη κριτική, τίποτα άλλο''.

Γιώργος Λιάγκας: ''Εγώ σήμερα το πρωί έβλεπα Μενεγάκη. Γέλαγε, μια χαρά είναι. Στα νεανικά κοινά πρώτη είναι. Ωραίοι τύποι είναι και ο Καραμέρος με τον Χαριτάτο. Αλλά η Μενεγάκη δεν νομίζω ότι έχει τελειώσει''.

Κατερίνα Καραβάτου: ''Αυτό που κάνει η Ελένη -επειδή είμαστε στο ίδιο στούντιο κι έχω μια πιο ειδική άποψη για εκείνη- της βγαίνει πάρα πολύ φυσικά. Αυτό που είναι, αυτό κάνει. Όλα αυτά τα χρόνια της πορείας της μεγαλώνει μαζί με τις εκπομπές της''.

Ελεονώρα Μελέτη: ''Η Μενεγάκη είναι δύσκολη αντίπαλος αλλά όχι ανίκητη''.