Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΗΣΥΧΟΙ... (UPDATE)

ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΣΥΧΟΙ…



Κοιμάται ήσυχος... ο Γιάννης Κότσιρας. Το Κανάλι της Κάντζας κόντρα στι φήμες για το αντίθετο δεν πρόκειται να καταθέσει μήνυση στον δημοφιλή τραγουδιστή για την αιφνίδια αποχώρηση του από την κριτική επιτροπή του Greek Idol. Απλώς κάποιες εκπομπές για τα νούμερα τηλεθέασης κατασκευάζουν από το πουθενά θέματα.



Κοιμάται ήσυχη… η ΘΕΑ Κατερίνα Παπουτσάκη που σήμερα έχει τα γενέθλια της (έκλεισε τα 31) και τα γιόρτασε στο πλατό του Καφέ με την Ελένη. Η πιο πολυσηζητημένη ηθοποιός των τελευταιών ετών έχει κάθε λόγο να χαμογελά αφού η ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ‘’I Love Karditsa’’ σκίζει έχοντας κόψει μέσα σε 10 μέρες 200.000 εισιτήρια. Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Γιάννης Μπέζος της πρότεινε να συμπρωταγωνιστήσει μαζί του την επόμενη σεζόν στο θεατρικό ανέβασμα του ‘’Η δε γυνή να φοβήται τον άντρα’’ ερμηνεύοντας τον ρόλο της κυρίας Κοκοβίκου. Τη σκηνοθεσία της παράστασης θα αναλάβει ο Πέτρος Φιλιππίδης. Μέσα σε όλα αυτά Mega και ΑΝΤ1 την έχουν προσεγγίσει ήδη για τις νέες σειρές της επόμενης τηλεοπτικής περιόδου και όχι μόνο…






Κοιμάται ήσυχη… η φετινή τηλεοπτική έκπληξη που ακούει στο όνομα Κατερίνα Στικούδη. Το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια έχει γίνει το μήλον της έριδος ανάμεσα σε Alpha και Αnt1 που την σκέφτονται για κάποια από τα νέα πρότζεκτ της επόμενης σεζόν. Εννοείτε πως και το Mega θέλει να την κρατήσει στο δυναμικό του αφού η συνεργασία τους κρίνεται επιτυχημένη.






Κοιμάται ήσυχη… η ταλαντούχα και πανέμορφη Ζέτα Μακρυπούλια. Για άλλη μια φορά όλοι ασχολούνται με το αν τα έφτιαξε ξανά με τον Αντώνη Ρέμο και βλέπει τις μετοχές της να ανεβαίνουν  τρελά. Τόσο πολύ δε που ο ΑΝΤ1 σκέφτεται να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη του και να της δώσει την παρουσίαση του’’Dancing with the stars’’.