Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Τηλεοπτικό Κους Κους (Όσα έμαθε ο media)


@ Aυτή και αν είναι Η ΕΙΔΗΣΗ!!! Τετράωρη συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών είχαν τη προηγούμενη εβδομάδα στα γραφεία του ALPHA ο συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους με τον διευθύνων σύμβουλο του σταθμού Κριστόφ Μάινους. Τι συζήτησαν οι δύο τους; Το ενδεχόμενο ο συνθέτης να βρεθεί στη κριτική επιτροπή του Greek Idol. Και μόνο στη σκέψη ότι θα συνυπάρξουν στο ίδιο σόου Καρβέλας και Θεοφάνους δεν μπορούμε να φανταστούμε τι έχει να γίνει. Η χαρά της Καραβάτου και όλων των μεσημεριανάδικων. Αγωνιούμε...


@ Από τη μεγάλη οθόνη θα περάσει στη μικρή; Αυτό σκέφτονται οι συντελεστές γνωστής εταιρείας παραγωγής και έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με το Μεγάλο Κανάλι μήπως και δούμε ως σίριαλ αυτή τη φορά από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν τη κινηματογραφική ταινία ''ΝΗSΟS'' που μόλις βγήκε στις αίθουσες και σκίζει στο box office. Ήδη οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν προσεγγίσει τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και την Ελένη Καστάνη που είναι πολύ θετικοί σε αυτό το ενδεχόμενο.


@ Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται η Ευγενία Μανωλίδου αφού για δεύτερη φορά κινδυνεύει να χάσει τη θέση της παρουσιάστριας. Ο λόγος για το talent show ''Dancing with the stars'' που θα αρχίσει σύντομα στο κανάλι του Αμαρουσίου. Οι υπεύθυνοι του καναλιού δεν κρύβουν πλέον ότι συζητάνε με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τη Βίκυ Καγιά για τη παρουσίαση του εκτός από την Μανωλίδου. Λέτε να την πατήσει ξανά η μπουμπούκα; Ένα είναι το μόνο σίγουρο οι υπεύθυνοι της παραγωγής του σόου προσπαθούν να κλείσουν τον Φωκά Ευαγγελινό για την κριτική επιτροπή που θεωρούν σίγουρο πως θα της προσδώσει κύρος.



@ ''Σπίτι από την αρχή'' τιτλοφορείται το νέο real life πρόγραμμα του ALPHA που θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιανουαρίου. Σχεδόν 4.500 άνθρωποι που αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα και δεν μπορούν να φτιάξουν το σπίτι τους επικοινώνησαν με την εταιρεία παραγωγής. Στην παρουσίαση του παιχνιδιού θα βρεθεί ένα νέο πρόσωπο η διακοσμήτρια Σίσσυ Φειδά. Το υψηλό κόστος της ολικής μεταμόρφωσης κάθε σπιτιού θα καλύπτεται από τους χορηγούς.