Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Τηλεοπτικό Κους Κους (Όσα έμαθε ο media)


Για τέσσερά ακόμα επεισόδια παίρνει παράταση τελικά το πολύ πετυχημένο ''The twenty'' με τον Γιώργου Καπουτζίδη και έτσι θα ολοκληρωθεί στα τέλη Φεβρουαρίου. Η επετειακή εκπομπή του MEGA κατάφερε να αγαπηθεί από το κοινό και να προκαλέσει τα θετικά σχόλια των τηλε-κριτικών. Ανάμεσα στις πιο ενδιαφέρουσες μάχες που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια είναι αυτές για την αγαπημένη παρουσιάστρια και τον αγαπημένο παρουσιαστή.



Φέτος θα μας αποχαιρετήσει τελικά ο ''Λάκης ο γλυκούλης'' στο MEGA. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά πως η συνεργασία του Πέτρου Φιλιππίδη με το Μεγάλο Κανάλι τελειώνει τον Ιούνιο. Ήδη έχουν επιλέξει τοπ ξένη κωμική σειρά κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του και τώρα ψάχνουν ήδη τους υπόλοιπους συντελεστές της σειράς που θα δούμε την επόμενη σεζόν στο κανάλι.





Xαλάστηκαν πολύ στο MEGA με την Μυρτώ Κοντοβά και τα χαμηλά νούμερα του Μίλα μου Βρώμικα. Έτσι λοιπόν αν και αρχικά σκεφτόντουσαν να συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά τελικά άλλαξαν γνώμη και η σειρά θα μας αποχαιρετήσει τον Μάιο. Στο MEGA ήθελαν να πετύχουν κάτι σαν τα Υπέροχα πλάσματα που τα είχαν απορρίψει τότε και τα πήρε ο ALPHA αλλά η συνταγή δεν πέτυχε. Αυτά βλέπει και η Άννα Βίσση και καθυστερεί τη γκεστ εμφάνιση που έχει υποσχεθεί στην κολλητή της Κοντοβά.



Επιστρέφει το 50-50 το τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε πέρσι ο Γιώργος Λιάγκας στο MEGA και είχε καταφέρει να βγάλει νοκ άουτ τη Τατιάνα Στεφανίδου. Αν και η αρχική σκέψη ήταν φέτος να μεταδίδεται μόνο το Σαββατοκύριακο ο Πέτρος Μπούτος έκρινε ότι πρέπει να σταματήσει τις επαναλήψεις σειρών και να επαναφέρει το πετυχημένο παιχνίδι του Λιάγκα που έχει αρχίσει ήδη γυρίσματα για τον νέο κύκλο στην καθημερινή απογευματινή ζώνη από τα τέλη του μήνα..


Σας ενημερώσαμε πρόσφατα για τις ανατροπές που θα συμβούν στα Μυστικά της Εδέμ και σήμερα συνεχίζουμε με ένα ακόμα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Η Εύα λοιπόν (Φαίη Ξυλά) μένει έγκυος από τον Στέφανο (Αλέξανδρος Σταύρου) του το ανακοινώνει και αποφασίζει να αφήσει τους έρωτες και να αφοσιωθεί στο παιδί της που έρχεται. Στο μεταξύ όμως μια είδηση που θα μάθει θα την κλονίσει σοβαρά, θα ταραχτεί και θα αποβάλει. Δεν το βλέπω το Κάρμα με τέτοιες εξελίξεις στην παρέα της φεγγαρόπετρας να σηκώνει κεφάλι...






Όσο για την έτερη καθημερινή σειρά του Μεγάλου Καναλιού που συνεχίζει καθημερινά με 50άρια τηλεθέασης και ο λόγος φυσικά για το ''Η Ζωή της άλλης'' και εκεί θα έρθουν τα πάνω κάτω. Η Κάτια (Κάτια Δανδουλάκη) θα βρεθεί στη φυλακή αλλά θα έρθει αντιμέτωπη και με την αποκάλυψη ότι η Ξένια (Αθηνά Οικονομάκου) δεν είναι η εγγονή της αλλά μια δαιμόνια κοπέλα που πήρε τη θέση της πραγματικής εγγονής της (Ευδοκία Ρουμελιώτη) και έχει να συμβεί το σώσε. Το μόνο που λυπάμαι είναι ότι τζάμπα θα πάει το πρόμο του Κανάκη στο ανεκδιήγητο ''Love bites''.


Η ''Αναστασία'' θα αναβιώσει μέσα από τον ''Τρίτο νόμο'' τη νέα σειρά του Μεγάλου Καναλιού σε σκηνοθεσία του τοπ Πάνου Κοκκινόπουλου. Στο συγκεκριμένο επεισόδιο με τον τίτλο ''Ο Βασιλιάς και το αηδόνι'' θα δούμε τη Μάρα Δαρμουσλή ανάμεσα στον πατέρα Στέλιο Μάινα και τον γιο Όμηρο Πουλάκη. Μόνο που εδώ θα έχουμε πιο τραγικό φινάλε. Όσο για την πρεμιέρα της σειράς πήρε αναβολή για τις αρχές Μαρτίου.




Λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του στη Γαλλία,κ αθώς ετοιμάζει αυτή την περίοδο τη νέα του εκπομπή δεν θα αναλάβει τελικά την παρουσίαση της Eurovision ο Νίκος Αλιάγας. Τώρα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρίκα Βαγιάννη.







Έρχονται οι ''Νταντάδες'' την επόμενη τηλεοπτική σεζόν μέσα από την τηλεόραση του ALPHA. Στο νέο αυτό ριάλιτυ νταντάδες θα αναλάβουν να διαπαιδαγωγήσουν ανυπάκουα παιδιά. Για τη θέση της παρουσιάστριας στο κανάλι της Κάντζας έχει προταθεί το όνομα της Ράνιας Θρασκιά.






Στενή πολιορκία από το Alter δέχεται ο Ηλίας Μαμαλάκης που του έχει προτείνει συνεργασία Εν λευκώ. Ο ίδιος αν και αρχικά δεν σκεφτόταν καν τη πρόταση η επιμονή του σταθμού τον έχει κάνει να τη βλέπει θετικά πλέον. Για να δούμε....Γιατί θα είναι μεγάλη επιτυχία για το κανάλι του Περιστερίου να τον εντάξει στο δυναμικό του.





Θέση στην κριτική επιτροπή του ''Ελλάδα έχεις ταλέντο'' και συγκεκριμένα να αντικαταστήσει τη Ματθίλδη Μαγγίρα πρότεινε ο ΑΝΤ1 στην Ευγενία Μανωλίδου σύμφωνα με την εκπομπή Tv Weekend. H μαέστρος-παρουσιάστρια πάντως κλίνει προς Greek Idol και ALPHA. Μάλιστα σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Νίκο Νικητέα που μίλησε στην ίδια εκπομπή χτες το μεσημέρι , η κ.Μανωλίδου αυτοπροτάθηκε στα στελέχη του ΑLPHA για μια θέση στην επιτροπή του talent show .






Νέα εκπομπή μαγειρικής ετοιμάζει το MEGA όπως προκύπτει από τη συνέντευξη τπυ Πέτρου Μπούτου στο Πρώτο Θέμα. Ο διευθυντής προγράμματος του Μεγάλου Καναλιού τονίζει μάλιστα πως ''στο MEGA αγαπάμε τη μαγειρική, άλλωστε είμαστε οι πρώτοι που την εντάξαμε στο πρόγραμμα μας με το Στην κουζίνα Ολοταχώς'' και καταλήγει '' Σαν το Κάτι ψήνεται ακριβώς δεν θα εντάξουμε, αλλά κάτι ψήνεται....''.



Συνάντηση σε εξαιρετικό κλίμα αλλά χωρίς ουσιώδες αποτέλεσμα είχε η ομάδα του ''ΟΛΑ 10'' του Θέμου Αναστασίαδη με τη διοίκηση του ΑΝΤ1 με αφορμή το θέμα που έχει προκαλέσει η αλλαγή ώρας προβολής του Ράδιο Αρβύλα ακριβώς πρίν το ''ΟΛΑ 10''. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα η ομάδα της εκπομπής του Θέμου Αναστασιάδη τόνισε πως δυο παρόμοιες εκπομπές η μια μετά την άλλη δεν θα κάνουν καλό στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ενώ η διεύθυνση του σταθμού ανταπάντησε ότι επιδιώκεται η δημιουργία μιας ευρύτερης ζώνης κατά τα αμερικανικά πρότυπα και ότι είναι νωρίς για να εξαχθούν συμπεράσματα. Και για το τέλος η εφημερίδα του Θέμου Αναστασιάδη πετάει και το κερασάκι στο άρθρο της '' Η μεγάλη διάσταση απόψεων που διαπιστώθηκε παρά τις εκατέρωθεν θετικές προθέσεις αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά''.... Λέτε να σκάσει βόμβα;


Ασχημα τα νέα για τους φαν της θρυλικής σειράς Τρεις Χάριτες. Οι συντελεστές τους δεν λένε να συντονιστούν με τίποτα μεταξύ τους για να γίνουν τα γυρίσματα οπότε δεν αναμένεται να δουμε νέα επεισόδια. Μάλιστα η Νένα Μεντή δηλώνει σε σημερινή της συνέντευξη στη Real Life: ''Δεν νομίζω να δούμε τις Τρεις Χάριτες να επιστρέφουν. Είμαι και εγώ πιγμένη με τα γυρίσματα για τη σειρά (τους Τέσσερις) και το Τρίτο Στεφάνι στο θέατρο. Είχε νόημα να γίνει τώρα για τα γενέθλια του καναλιού, όχι μετά''.




Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στον ALPHA για την παρουσίαση του Greek Idol. Tις διαπραγματευσεις μάλιστα για τα δοκιμαστικά τις έχει αναλάβει προσωπικά ο Κριστόφ Μάινους μαζί με τον Γερμανό συνεργάτη του Τέβες Χένιγκ. Από κάστινγκ θα περάσουν τις επόμενες μέρες ο μουσικός παραγωγός Βαλεντίνο, η δημοσιογράφος και φίλη του Νίκου Καρβέλα , Χριστίνα Πολίτη αλλά και ο Γιώργος Μαζωνάκης.