Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

ΟΛΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ SHOWBIZ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ


Όλα τα μέσα (εκπομπές, site, blog, ραδιόφωνα και περιοδικά) από χτες ασχολούνται με τον χωρισμό της Ελένης Μενεγάκη. Το τι έχει ακουστεί και το τι θα ακουστεί τις επόμενες μέρες δεν περιγράφεται.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που δημοσιεύονται στο έκτακτο τεύχος του ΟΚ! (Αναμένεται το απόγευμα κιόλας το περιοδικό να τυπωθεί ξανά λόγω τρομακτικά μεγάλης κυκλοφορίας που σημειώνει από τα ξημερώματα Σαββάτου) η Ελένη Μενεγάκη και τα τρία παιδιά της οικογένειας θα μείνουν στο σπίτι τους στα Μελίσσια ενώ ο Γιάννης Λάτσιος θα μετακομίσει σε άλλο διαμέρισμα. Οικονομικές διαφορές μεταξύ τους δεν υπάρχουν ενώ το διαζύγιο είναι συναινετικό. Και οι δύο επιθυμούν να κρατηθούν σε χαμηλούς τόνους για το καλό των τρίων παιδιών τους. 

Σύμφωνα με άτομα από το στενό περιβάλλον της πιο δημοφιλής παρουσιάστριας τρίτο πρόσωπο δεν υπάρχει ούτε από την πλευρά της αλλά και ούτε από την πλευρά του  πρώην συζύγου  της.

Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουμε τη Δευτέρα την αντίδραση της σε όλα αυτά που ακούγονται από χτες το βράδυ, μέσα από την εκπομπή της ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ πιθανόν η Ελένη να μην ασχοληθεί καθόλου με το θέμα. Την ίδια μέρα στον ΑΝΤ1 η Τατιάνα Στεφανίδου θα προβάλλει ένα αφιερωμα για τον χωρισμό της δεκαετίας. Περιμένουμε τις εξελίξεις με μεγάλο ενδιαφέρον.