Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Πως τα πήγανε οι πρεμιέρες του ΣΚΑΪ... (UPDATE)

Πολύ καλά ποσοστά σημείωσε στη πρεμιέρα της στον ΣΚΑΪ η πρωινή ενημερωτική εκπομπή Πρώτη Γραμμή με το δίδυμο Λυριτζή-Οικονόμου.  Στον μέσο όρο συγκέντρωσαν 15% και στο κανάλι του Φαλήρου έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν αφού τέτοια νούμερα δεν έχει δει ποτέ ξανά το κανάλι τους. Σε τέταρτο μάλιστα φτάσανε ακόμη και το 22,2%. Μπράβο τους. Τα πράγματα όμως είναι λίγο δύσκολα για την Πόπη Τσαπανίδου που μπορεί το 8,8% που συγκέντρωσε στον μέσο όρο  να είναι υψηλό νούμερο για τα δεδομένα του καναλιού αλλά δε θυμίζει σε τίποτα τα 20άρια που σημείωνε η εκπομπή της στη ΝΕΤ. Πάντως η αντικαταστάτρια της Μαρία Σαράφογλου κατάφερε να περάσει μπροστά χτες από το ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ με 9,6% στον μέσο όρο.

Διαβάστε το δελτίο τύπου του ΣΚΑΪ για τις επιδόσεις της πρώτης μέρας των νέων ενημερωτικών εκπομπών του:


''H «Πρώτη γραμμή» με το Βασίλη Λυριτζή και το Δημήτρη Οικονόμου και «ΣΚΑΪ τώρα» με την Πόπη Τσαπανίδου ξεκίνησαν με το ...δεξί στο ΣΚΑΪ.

Και οι δύο εκπομπές σημείωσαν υψηλά  ποσοστά τηλεθέασης.

Η «Πρώτη γραμμή» σημείωσε κατά μέσο όρο 15%, ενώ έφθασε μέχρι και 22,2%. Στα νεανικά κοινά 15-44 η εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου σημείωσε 14%.

Η εκπομπή «ΣΚΑΪ τώρα» με την Πόπη Τσαπανίδου κατέγραψε στο πρώτο δίωρο προβολής της(10-12.00), ώρα που είχε συνηθίσει να τη βλέπει το κοινό           10,2% ποσοστό τηλεθέασης, ενώ στα νεανικά κοινά 7,2%, ξεπερνώντας αντίστοιχα προγράμματα.
Στο δε, τρίωρο που συμπεριλάμβανε και το δελτίο ειδήσεων το οποίο παρουσίασε η Πόπη Τσαπανίδου κατέγραψε κατά μέσο όρο το ποσοστό των 8,8%, ενώ  στα νεανικά κοινά 15-44 είχε 6,7%. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκπομπή έφθασε μέχρι και το 12.5%  ''