Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

H αλήθεια για τον πόλεμο Θεοφάνους - Sony και οι πρώτες δηλώσεις της Ήβης Αδάμου για τον συνθέτη που την ''έδιωξε'' από το παιχνίδι...

Συνεχίζεται ο πόλεμος μεταξύ Sony και Θεοφάνους. Ο διάσημος συνθέτης όπως έγινε γνωστό είναι σε κόντρα με την δισκογραφικλη εταιρεία εδώ και αρκετό διάστημα αφού  οι διαφορές τους ξεκινούν από το προηγούμενο καλοκαίρι  και αφορούν τα δικαιώματα των παλιών τραγουδιών του. Τόσο ο δημιουργός όσο και η Sony  θέλουν να έχουν στην κατοχή τους,  τους τίτλους κυριότητας και τα δικαιώματα από τις μεγάλες επιτυχίες του. Είναι αντιληπτό ότι όποιος καρπωθεί τα δικαιώματα θα έχει στην κατοχή του για ένα πολύ μεγάλο διάστημα ένα μικρό χρυσωρυχείο. Όπως καταλαβαίνετε τα ταικτενόμενα στο X- Factor ήταν απλά η αφορμή. Μάλιστα  ο συνθέτης σύμφωνα με δημοσιεύματα αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες να αναλάβει τη δισκογραφική του ΑΝΤ1, Heaven και έχει ήδη κάνει πρόταση στη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Αντώνη Ρέμο να τον ακολουθήσουν. Δύο μεγάλα ονόματα που συνεργάζονται από την αρχή της καριέρας τους με τη Sony. Όσο για τα προσωπικά e-mail του συνθέτη που έβγαλε στη δημοσιότητα η εταιρεία, ο δημιουργός είπε  ότι τα e-mail  που έχουν βγει και αντάλλαξε εκείνος με στελέχη της δισκογραφικής έχουν πριν από προτάσεις τελίτσες υπονοώντας ότι αλλάχτηκε το περιεχόμενο τους , ενώ συμπληρώνει : ''Το θέμα θα πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης''.



 Τη δική της απάντηση όμως δίνει και η ''πέτρα του σκανδάλου'' η 17χρονη πρώην υποψήφια του X-Factor , Ήβη Αδάμου η οποία με τη σειρά της πετάει τις σπόντες της για τον συθνέτη δηλώνοντας στην Espresso Κύπρου: '' Δεν γνωρίζω αν ήταν ή όχι στημένη από την πλευρά του κυρίου Θεοφάνους η αποχώρηση μου. Για να κάνει όμως την καταγγελια η Sony σίγουρα κάποιο λόγο θα έχει, όπως και στοιχεία που θα επιβεβαιώνουν τις υποψίες της, αλλιώς δεν θα την έκανε'' ενώ συμπληρώνει: '' Πίστευα ότι ο κύριος Θεοφάνους θα με υποστήριζε αλλά δεν το έκανε''.