Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Music News στο medianiouz....

* Tριπλά πλατινένιος ο τελευταίος δίσκος της Χαρούλας Αλεξίου ''Η αγάπη θα σε βρει όπου και να'σαι''. Μέχρι στιγμής έχει φτάσει τα 40.000 αντίτυπα και είναι ο πιο εμπορικός δίσκος της χρονιάς.









* Απο κοντά και η Νατάσα Θεοδωρίδου που με το άλμπουμ της ''Κόκκινη Γραμμή'' έπιασε τη διπλή πλατίνα (βοήθησε και η κουμπάρα με το διαζύγιο)  όπως και η Πέγκυ Ζήνα με το τελευταίο της cd ''Tο πάθος είναι αφορμή''.








* Ψήνονται οι συνεργασίες καλλιτεχνών την επόμενη σεζόν στη νυχτερινή Αθήνα. Ο Γ.Παπαθεοχάρης επιθυμεί σύμπραξη Βίσση-Ρουβά ενώ ο Ηλίας Μαρασούλης κλείνει προς το δίδυμο Χατζηγιάννη-Ζήνα στο Rex.







 * Στο στούντιο η Άννα Βίσση. Η ελληνίδα σταρ ηχογραφεί το νέο της άλμπουμ. Το πρώτο δείγμα θα το παρουσιάσει στη γκεστ εμφάνιση της στο ''Μίλα μου βρώμικα''( στο 17o ή 18o επεισόδιο της σειράς). Τα νέα της τραγούδια θα έχουν διαφορετικό ύφος από τα συνηθισμένα μια και θα φέρουν την υπογραφή-κάποια από αυτά- του Γρηγόρη Κόλλια των Matisse. Στο νέο άλμπουμ της τραγουδίστριας εννοείται ότι θα γράψει στίχους και η Μυρτώ Κοντοβά.