Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010

Η Διαμαντάκου ξαναχτυπά: Τώρα ''θάβει'' τη Ρούλα Κορομηλά...

Η τηλεκριτικός (;) Πόπη Διαμαντάκου ξαναχτυπά και μέσα από τη στήλη της στα ΝΕΑ αυτή τη φορά ''θάβει'' τη Ρούλα Κορομηλά. Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη κριτική της για την διάσημη  παρουσιάστρια:

''«Αναγκαστική επιστροφή», 
 Κρίμα που μια παλιά επαγγελματίας της τηλεόρασης, από τις πρωτοπόρους, που έχει επιλέξει εδώ και χρόνια να αποσυρθεί από τις κάμερες, αναγκάζεται να διαφημίσει με τη συμμετοχή της ένα σόου — που πάντως ούτε της επιλογής της ήταν ούτε σχεδιασμένο στα μέτρα και τις σημερινές της δυνατότητες. Και μπορεί να είναι αξιέπαινο που στηρίζει το κανάλι της «πουλώντας» το σημερινό εαυτό της στην περιέργεια του φιλοθεάμονος και τις κουτσομπολίστικες κάμερες, για να κερδίσει τηλεθέαση ένα τάλεντ σόου που μέχρι στιγμής έχει πάει άπατο, αλλά όλο αυτό δεν παύει να είναι ακόμη ένας θρίαμβος του τηλεοπτικού κυνισμού.''


Αποψη medianiouz:
Είναι τουλάχιστον γελοίο η Πόπη Διαμαντάκου να κρίνει τις τηλεοπτικές δυνατότητες της κα.Κορομηλά που έχει αποδείξει στη διάρκεια της καριέρας της  ότι είναι η no1 παρουσιάστρια των σόου και η πρώτη που τα παρουσίασε στην Ελλάδα. Για άλλη μια φορά η ίδια επιδιώκει τα όσα γράφει για πρόσωπα της tv που πουλάνε επί σειρά ετών... να τα βλέπει να σχολιάζονται από τις κουτσομπολίστικες εκπομπές, εξάλλου μόνο τότε την θυμούνται όλοι.... Και κλείνοντας....κα. Διαμαντάκου....Ψινάκης που σας χρειάζεται..