Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010

Τι είπε η Μενεγάκη λίγο πριν το φινάλε της φετινής σεζόν;

Με καλεσμένη της ΘΕΑ Έλενα Παπαρίζου αποχαιρέτησε η Ελένη Μενεγάκη τους τηλεθεατές της για τη φετινή σεζόν και ανανέωσε το ραντεβού της μαζί τους για τα μέσα Σεπτεμβρίου. Η βασίλισσα της πρωινή ζώνης επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά τον τίτλο της αφού στα κοινά που φέρνουν διαφημίσεις και έσοδα στα ταμεία των καναλιών ήταν για άλλη μια  χρονιά πρώτη με τεράστια διαφορά από τους δεύτερους. Πάμε να δούμε τι είπε η διάσημη παρουσιάστρια στο φινάλε της εκπομπής της:

"Σας ευχαριστώ πολύ που χέρι-χέρι περάσαμε παρέα μία τόσο δύσκολη χρονιά. Για ακόμα μία χρονιά τα περάσαμε όλα παρέα . Καλά και άσχημα... Τα προβλήματα μπορεί να υπάρχουν ,όμως, υπάρχουν για να τα λύνουμε και να προχωράμε παρακάτω...Ελπίζω του χρόνου όλοι να είμαστε καλύτερα. Μην ξεχνάτε πως η ζωή είναι ωραία - παρά τις δυσκολίες της - και πως εμείς οι ίδιοι φτιάχνουμε τις ζωές μας...


Και επειδή πολλές φορές άκουσα όλη αυτή την χρονιά πως "η Ελένη τηλεφώνησε στο κανάλι της και ζήτησε οι εκπομπές να μην παίξουν το ένα θέμα ή το άλλο θέμα κ.τ.λ" (εννοώντας το θέμα του διαζυγίου της) ,έχω να σας πω, πως ποτέ δεν ζήτησα απο κανέναν και τίποτα. Απλώς αυτοί οι άνθρωποι εδώ, με έκαναν να αισθάνομαι με τις κινήσεις τους και την συμπεριφορά τους ,πως το κανάλι είναι σπίτι μου.


Μπορεί η διοίκησή μας να μην αποτελείται απο Ελληνες ,όμως, έχουν καταλάβει απόλυτα το τι άνθρωποι είμαστε ,πως σκεφτόμαστε, τι αισθανόμαστε και πάνω απ ΄όλα έχουν καταλάβει τις ανάγκες μας ...Ευχαριστώ για όλα.Καλό καλοκαίρι ,λοιπόν, να έχουμε ,θα σας σκεφτόμαστε κι εμείς, να μας σκέφτεστε ,όμως, κι εσείς που και που..."