Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Κους Κους: Η Καραβάτου παραμένει στο πόστο της...

Άμεση ανταπόκριση είχαμε από το γραφείο τύπου του ALPHA  που φρόντισε να διαψεύσει , προς αποφυγή παραξηγήσεων,   τις -έγκυρες- πληροφορίες που ήθελαν τη Βάσια Λόη να προσπαθεί να πάρει τη θέση της Κατερίνας Καραβάτου στο Κους Κους. Συγκεκριμένα το κανάλι της Κάντζας με δελτίο τύπου ενημερώνει: 

''Για 6η χρονιά συνεχίζει το Κους κους στον Alpha. Με παρουσιάστρια βέβαια την Κατερίνα Καραβάτου τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής είναι τα εξής: Νάσος Γουμενίδης, Ρούλα Χάμου, Δημήτρης Παπανώτας, Θανάσης Κουμπαρούδης και Βάσω Κολλιδά.

 «Αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις, καυτές και επίκαιρες ειδήσεις, νέα από το λαμπερό κόσμο της showbiz, ζωντανές συνδέσεις με πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν, άμεση καταγραφή γεγονότων που θα προκαλέσουν συζητήσεις. Τη φετινή χρονιά, το «Κους – κους το μεσημέρι» θα «αγγίξει» τα πιο ενδιαφέροντα θέματα την ώρα που συμβαίνουν και εξελίσσονται.

Η αγαπημένη μας εκπομπή όμως θα ανοίξει και μια νέα πόρτα επικοινωνίας με τους τηλεθεατές οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετηθούν πάνω σε θέματα που μας απασχολούν... 

Στην καθημερινή τους παρέα θα είναι επίσης καλεσμένοι από όλους τους χώρους για να εκφράσουν την άποψη τους, θετική ή αρνητική, για πρόσωπα, πράγματα και γεγονότα».''