Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

''Κισμέτ'': Νέα Τούρκικη σειρά στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1

Μια νέα Τούρκικη σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 17.00 το απόγευμα, όπου θα μεταδίδεται καθημερινα από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Η σειρά έχει τίτλο  «Κισμέτ» και είναι μια προσεγμένη  ακριβή παραγωγή, με ελκυστικούς  χαρακτήρες, εντυπωσιακές εικόνες και συγκλονιστική πλοκή γεμάτη ανατροπές.


Διαβάστε αναλυτικά την υπόθεση της σειράς:
''Δυο άντρες έρχονται αντιμέτωποι για την αγάπη μιας γυναίκας. Δυο γυναίκες μοιράζονται τον ίδιο άντρα. Τέσσερις άνθρωποι ζουν με τη λαχτάρα να αγαπήσουν και να αγαπηθούν. Βιώνουν έντονα τον έρωτα, τη ζήλια, τη φιλοδοξία. Ο καθένας κυνηγά τα όνειρά του, όμως το «Κισμέτ» έχει τα δικά του σχέδια.

Κεντρικός ήρωας είναι ο Κενάν, ένας ρομαντικός καλλιτέχνης που βίωσε τον πόνο από παιδί. Σύντομα εγκατέλειψε την πρώτη του αγάπη, για να κυνηγήσει το όνειρό του και να γίνει διάσημος μουσικός. Και τα κατάφερε. Πλούσιος και διάσημος πλέον, επιστρέφει στη πόλη που μεγάλωσε. Εκεί έρχεται αντιμέτωπος με τα φαντάσματα του παρελθόντος και με το μεγάλο του ανταγωνιστή: τον ξάδελφό του, Τζεμίλ. Εκεί όμως κρύβεται κι ο έρωτας, στα μάτια της Λάμια.

Η νεαρή θαυμάστριά του τον ερωτεύεται τρελά, όμως, ο Κενάν έχει μάθει να ελέγχει την καρδιά του και της γυρνάει την πλάτη. Αρραβωνιάζεται την Τζαβιντάν, κόρη βαθύπλουτου επιχειρηματία. Μετά από χρόνια, ο Κενάν θα ανακαλύψει ότι η μικρή Λάμια έχει μεταμορφωθεί σε μια πανέμορφη γυναίκα που έχει φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.''