Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010

Το επίσημο δελτίο τύπου του ALTER για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

  Από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 12:30, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έρχεται να ομορφύνει τα μεσημέρια μας, με ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ στο ALTER

Η εντυπωσιακή μελαχρινή και το «ζωηρό» πάνελ της, φέρνουν κάθε μεσημέρι στο σπίτι σας τα πιο φρέσκα νέα από το χώρο της showbiz και όχι μόνο.

Τη Σταματίνα συντροφεύουν οι τρεις «θεματοφύλακες» του ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ. Ο αιρετικός Στάθης Παπούλιας, η αιχμηρή Αλεξάνδρα Τσόλκα και ο ανατρεπτικός Νίκος Παρτσώλης. Αλλά τα ονόματα δεν εξαντλούνται εδώ. Η Ελένη Φωτοπούλου επιστρέφει στην t.v με άγριες διαθέσεις, ενώ ο Βασίλης Τσατσάνης θα παρουσιάζει τα αποκλειστικά του ρεπορτάζ στην εκπομπή.

Από την πλούσια, καθημερινή θεματολογία της εκπομπής, δεν θα λείψουν βέβαια οι αποκλειστικές συνεντεύξεις καθώς και το πικάντικο παρασκήνιο από θέματα και πρόσωπα της επικαιρότητας, το καλά ενημερωμένο ρεπορτάζ για τα τηλεοπτικά δρώμενα αλλά και όποιο άλλο θέμα απασχολεί την κοινωνία.

Με οικοδέσποινα την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η εκπομπή ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ επιστρέφει ανανεωμένη στην οθόνη του ALTER, από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου.