Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010

Ρούλα Κορομηλά: Θα παρουσιάσει το Big Brother

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Για πολλοστή φορά το medianiouz επιβεβαιώνεται. Παρουσιάστρια τουBig Brother που θα αρχίσει τον Οκτώβριο στον ALPHA θα είναι η Ρούλα Κορομηλά.

Ύστερα από το ''όχι''της Έλενης Μενεγάκη να αναλάβει την παρουσίαση του και τις διερευνητικές συζητήσεις με τον Αντρέα Μικρούτσικου η επιλογή της Κορομηλά ήταν μονόδρομος για τους Γερμανούς της Κάντζας.

Για να δούμε θα τα καταφέρει η διάσημη παρουσιάστρια και στο νέο της στοίχημα; Διαβάστε παρακατάτω το επίσημο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο σταθμός:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ALPHA:
Η Ρούλα Κορομηλά παρουσιάζει το παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο Big Brother, που έρχεται στον Alpha στις 3 Οκτωβρίου!

Ο Alpha με μεγάλη χαρά ανακοινώνει ότι η Ρούλα Κορομηλά δέχθηκε την πρόταση του σταθμού να παρουσιάζει τα Live Shows του «Big Brother».

Η Ρούλα Κορομηλά θα βρίσκεται κοντά στους «ενοίκους» του σπιτιού του «Big Brother», θα μοιράζεται τις δυσκολίες, τις χαρές, τα δάκρυα και τα γέλια τους και θα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των παικτών και του τηλεοπτικού κοινού.

Η Ρούλα Κορομηλά δηλώνει ενθουσιασμένη με το project, καθώς έχει παρακολουθήσει διάφορες διεθνείς εκδοχές του «Big Brother», αυτού του τόσο δυνατού και απρόβλεπτου τηλεοπτικού προγράμματος.

Η Ρούλα Κορομηλά δήλωσε: «Ανυπομονώ να ξεκινήσει το project και να αποκαλύψω στους τηλεθεατές τις εκπλήξεις που περιμένουν τους τελικούς 14 παίκτες στο σπίτι του ‘Big Brother’».

Η Νατάσα Λεσιώτη (Υπεύθυνη Περιεχομένου Προγράμματος του Alpha) δήλωσε: «Ο Alpha είναι ενθουσιασμένος που η Ρούλα Κορομηλά αποδέχθηκε την πρότασή μας να παρουσιάζει την εκπομπή. Είμαστε σίγουροι ότι με το Big Brother τη σεζόν 2010 θα καθηλώσουμε το τηλεοπτικό κοινό».

Ελάτε μαζί μας από τις 3 Οκτωβρίου σ’ αυτήν τη συναρπαστική εμπειρία!

Περισσότεροι από 6.000 υποψήφιοι έχουν κάνει αίτηση συμμετοχής.
Ποιοι θα καταφέρουν να τα βγάλουν πέρα με τη μεγάλη περιπέτεια;

Η ομάδα διαλογής της παραγωγής ταξιδεύει σε ολόκληρη την Ελλάδα και έχει αφοσιωθεί στην αναζήτηση των καλύτερων υποψηφίων.

Ποιοι θα παραμείνουν ως το τέλος;

Όταν από τους 6.000 υποψηφίους επιλεγούν οι 14 παίκτες, τότε αυτοί θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις πιο δυνατές και απρόβλεπτες προκλήσεις και να ζήσουν τη μεγάλη περιπέτεια.
Οι τηλεθεατές θα αποφασίζουν ποιος από αυτούς τους 14 τα καταφέρνει καλύτερα με τις διάφορες αποστολές και εκπλήξεις του Big Brother.

Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής;

Ο «Big Brother» έρχεται στον Alpha! Ζήστε την εμπειρία!