Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Eλένη Μενεγάκη: Σημειώνει ρεκόρ κυκλοφορίας στα εβδομαδιαία περιοδικά...

ΕΛΕΝΗ ΕΣΥ SUPER STAR!!!
61.530 ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΗΕLLO! MEΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ!!!


Ούτε η πρώτη συνέντευξη της Ρούλας Κορομηλά μετά από 4 χρόνια κατάφερε να ξεπεράσει τις 30.000 πωλήσεις στο περιοδικό Downtown του Πέτρου Κωστόπουλου. Τι κι αν υπήρχε νέα φωτογράφιση , φουλ στο φώτοσοπ με μια Ρούλα, βγαλμένη από τη δεκαετία του 1990; Τι και αν μίλησε πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε; Οι πωλήσεις του περιοδικού ανέβηκαν στο ελάχιστο σημειώνοντας 29.010 αντίτυπα.

Την ίδια εβδομάδα στο εξώφυλλο του περιοδικού HELLO του Αντώνη Λυμπέρη βλέπαμε την Ελένη Μενεγάκη στη πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τον Μάκη Παντζόπουλο. Αποτέλεσμα;  Μέσα στο κατακαλόκαιρο το περιοδικό έκανε ρεκόρ πωλήσεων σημειώνοντας νούμερα που δεν κάνουν ούτε οι καθημερινές εφημερίδες πλέον. 61.530 αντίτυπα πούλησε το HELLO! . Είναι γεγονός πως ΟΛΟΙ θέλουν να ξέρουν τη κάθε κίνηση της Ελένης που εδώ και αρκετό καιρό ζει εποχές... Αλίκης Βουγιουκλάκη. Τέτοια μανία για να μαθαίνουν και την παραμικρή κίνηση της δεν έχει ξαναυπάρξει.

Πληροφορίες που θέλουν Βανδή και Βίσση να της κάνουν βουντού που πλέον έχουν ξεχαστεί ελέγχονται ως ανακριβείς...

Για να μην αδικούμε όμως και το ΟΚ! της Ιmako, αν και σε κάποια τεύχη του δεν έβαλε εξώφυλλο τη Μενεγάκη γιατί ο Κωστόπουλος θέλει να προωθήσει άλλα άτομα πλέον, επανήλθε και πάλι με Ελένη αφού είδε τις κυκλοφορίες του να βουλιάζουν για τα καλά και με το τεύχος με κεντρικό θέμα '' Τα τελευταία ψώνια της Ελένης πριν τις διακοπές του Αυγούστου'' πούλησε 47.260 αντίτυπα.

Αχ Ελένη μου πουλάς σαν το ζεστό ψωμάκι....