Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

«Patty, Η Πιο Όμορφη Ιστορία»

 ΤΟ ΝΕΟ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ
 Σίγουροι εμφανίζονται στο MEGA,  για την επιτυχία της «Patty» που κάνει πρεμιέρα στις 29 Αυγούστου στις 21.00 και από την επόμενη μέρα θα μεταδίδεται καθε βράδυ από Δευτέρα έως Παρασκευή αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο του καναλιού απέναντι από το ''Χίλιες και μια νύχτες'' που μέχρι τώρα παίζει χωρίς αντίπαλο.

Η τηλεοπτική σειρά «Patty», που ξεκινά το ταξίδι της στην ελληνική τηλεόραση, είναι αργεντίνικης παραγωγής και είναι μουσικοχορευτική. Η σειρά θα μεταδίδεται μεταγλωτισμένη.

H YΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ:
Η Patty είναι μια γλυκιά 13χρονη με σιδεράκια και χοντρά γυαλιά μυωπίας, η οποία μετακομίζει με τη μητέρα της Κάρμεν από μια μικρή πόλη, παραθαλάσσια κωμόπολη της Αργεντινής στο Μπουένος Αϊρες, στη μεγάλη πόλη, για ιατρικές εξετάσεις. Το ταξίδι στο Μπουένος Αϊρες θα δώσει την ευκαιρία στην αξιολάτρευτη Patty να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα, αλλά ίσως και να κατακτήσει την καρδιά του πρώτου της έρωτα. Η Patty τρέφει δύο μεγάλα όνειρα. Το πρώτο είναι να βρει κάποτε τον πατέρα της, την ταυτότητα του οποίου της αποκρύπτει όλα αυτά τα χρόνια η μητέρα της Κάρμεν, και το δεύτερο να γίνει διάσημη τραγουδίστρια. Ομως, τα πράγματα θα έρθουν τα πάνω-κάτω, αφού η Patty ή αλλιώς Patricia Castro, όπως είναι το κανονικό της όνομα, όσο είναι στη μεγαλούπολη θα καταφέρει να «εισβάλει» στον αστραφτερό αλλά ταυτόχρονα και πολύ σκληρό κόσμο ενός ακριβού ιδιωτικού σχολείου. Κόντρα Εκεί θα έρθει αντιμέτωπη με την Αντονέλα, η οποία είναι αρχηγός του μουσικού γκρουπ «Las Divinas». Η Αντονέλα, μαζί με τα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα συμμαθητές της αλλά και με το μουσικό της γκρουπ, θα βάλει στο μάτι την Patty. Δεν χάνει ευκαιρία μαζί με το συγκρότημά της να την πολεμά. Αγόρι της είναι ο 15χρονος Ματίας, ο οποίος δεν αφήνει αδιάφορη τη γλυκιά και καλοσυνάτη Patty. Είναι ο πρώτος της έρωτας και γνωρίζονται πριν ακόμα πάει στο σχολείο. Εκεί ο ανταγωνισμός είναι πολύ σκληρός σε όλα τα επίπεδα, αλλά το ασχημόπαπο διαθέτει ένα κρυφό όπλο. Εχει μεγάλο ταλέντο στο τραγούδι. Θα ιδρύσει το δικό της μουσικό γκρουπ που λέγεται «Las Populares» και θα τα βάλει με την Αντονέλα. Μητέρα της Αντονέλα είναι η Μπιάνκα, η οποία είναι αρραβωνιαστικιά του Λεάντρο. Ο Λεάντρο είναι ο γοητευτικός διευθυντής του νοσοκομείου που επισκέπτεται η Patty για τις ιατρικές εξετάσεις και είναι παλιός έρωτας της μητέρας της Patty, Κάρμεν.