Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Καφές με την Ελένη: Αποκτάει στήλη ενημερωτικού χαρακτήρα

  Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ
 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:
 Για  ακόμη μια εβδομάδα η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται καθημερινά  στα στούντιο Pro στη Παλλήνη όπου ετοιμάζει πυρετωδώς μαζί με τους συνεργάτες της τον ανανεωμένο ''Καφέ'' της.

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα γυρίσει μάλιστα μαζί με την ομάδα της το τρέιλερ της νέας σεζόν ενώ η πρεμιέρα του ''Καφέ με την Ελένη'' θα γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου.

Κι ενώ το medianiouz σας έχει αποκαλύψει ήδη ότι ανάμεσα στις νέες ενότητες της εκπομπής θα είναι και αυτή που αφορά σε θέματα που  απασχολούν τις σύγχρονες γυναίκες και τα προβλήματα τους (πχ γυναίκες που μεγαλώνουν μόνες τους τα παιδιά τους) ακόμα μια στήλη νέα θα είναι αυτή που θα έχει ενημερωτικό χαρακτήρα και θα τη παρουσιάζει δημοσιογράφος του σταθμού ώστε το κοινό να ενημερώνεται για ότι  συμβαίνει στην επικαιρότητα.

Φυσικά να πούμε και για τα νέα εντυπωσιακά σκηνικά της εκπομπής που σε τίποτα δεν θυμίζουν τις κλασικές πρωινές εκπομπές και θα είναι κάτι που δεν περιμένει κανείς να δει στη πρωινή ζώνη.

Κατά τα άλλα το ψυχαγωγικό κόνσεπτ του πρωινού μένει ίδιο με πλούσια life style θεματολογία φέτος, αποκλειστικές συνενεντεύξεις και στο στούντιο αλλά και μέσω βίντεο και πολλά αποκλειστικά ρεπορτάζ που δουλεύονται ήδη από τους δημοσιογράφους του Καφέ.