Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

ΚΑΡΑΜΕΡΟΧΑΡΙΤΑΔΕΣ....ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ....


Ερωτηματικά προκαλούν οι δηλώσεις των Καραμέρου-Χαριτάτου τς τελευταίες μέρες. Το γνωστό δίδυμο που αποκαλύπτει το αληθινό του πρόσωπο σιγά σιγά -όπως έχουμε ξαναπεί- έχει αρχίσει μπαράζ δηλώσεων εναντίον του Γιάννη Λάτσιου(που μέχρι πριν δύο εβδομαδες εξυμνούσαν και ευχαριστούσαν για την ευκαιρία που τους έδωσε καθώς εκείνος τους επέλεξε) και της γυναίκας του Ελένης Μενεγάκη.


Ενώ μέχρι πριν λίγο διάστημα το δίδυμο εκθίαζε και ευχαριστούσε μέσα από συνεντεύξεις του τον διευθυντή προγράμματος του σταθμού κ.Λάτσιο για την εμπιστοσύνη που τους έδειξε
τοποθετώντας τους στη πρωινή ζώνη καθώς ήταν δική του πρόταση το ''10 με 1 μαζί''...

σήμερα οι παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής εμφανίστηκαν στην εκπομπή της Βάσιας Λόη όπου και έκαναν δηλώσεις ακριβώς αντίθετες με τα όσα ''καλά'' έλεγαν για τον Γιάννη Λάτσιο το προηγούμενο διάστημα.


"Μας στήριξε ο Λεβέντης αλλά όχι όλοι είναι στον Αντ1. Ίσως το ξένο είναι πιο γλυκό" δήλωσε ο Γιώργος Καραμέρος αφήνοντας υπονοούμενα για τη σχέση της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο. Πριν τρεις εβδομάδες ο ίδιος δήλωνε πως είναι φίλος με τον Γιάννη Λάτσιο και συχνά έτρωγαν μαζί στο παρελθόν μαζί τη σύζυγο του Ελένη Μενεγάκη.

Μέσα σε όλα αυτά να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Γιάννη Λάτσιου με τον ΑΝΤ1 λήγει τον προσεχή Μαρτιο....