Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Τηλεοπτικό Κους Κους (Όσα έμαθε ο media) UPDATE


Τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ του medianiouz για τον Σάκη Ρουβά και όχι μόνο ΗΡΘΑΝ....ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΕΔΩ: Τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ του medianiouz...


@ Η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου θα παρουσιάσει τελικά φέτος τα τηλεοπτικά βραβεία ''ΠΡΟΣΩΠΑ'' που διοργανώνει το Tv Έθνος και θα μεταδώσει η Κρατική τηλεόραση. Η Πόπη Τσαπανίδου έχει παρουσιάσει και στο παρελθόν τα τηλεοπτικά βραβεία. Η φετινή διοργάνωση θα γίνει ύστερα από αρκετές αναβολές στις 12 Απριλίου.


@ Προς διάψευση των blog που έγραφαν περί αποχώρησης της διευθύντριας του γραφείου τύπου Έρσης Βότση από το δυναμικό του ALPHA πριν απο λίγες μέρες οι δύο πλευρές ανανέωσαν το συμβόλαιο τους για ένα χρόνο ακόμη.


@ Πλήρης επιβεβαίωση για το medianiouz που πρώτο μετέδωσε την είδηση για συνάντηση του συνθέτη Γιώργου Θεοφάνους με τον διευθύνων σύμβουλο του ALPHA Κριστόφ Μάινους (Διάβασε εδώ:Τηλεοπτικό Κους Κους (Όσα έμαθε ο media) )για πιθανή συνεργασία στο Greek Idol. O γνωστός συνθέτης μίλησε στον δημοσιογράφο του Alter Στρατή Λιμνιό όπου και επιβεβαίωσε την είδηση.


@ Πρεμιέρα σήμερα για τις δύο νέες φιλόδοξες παραγωγές του ΑΝΤ1. Στις 21.00 ξεκινάει το ''Κύριος και Κυρία Πελς'' με πρωταγωνιστές τον Μιχάλη Μαρίνο και την Άντα Λιβιτσάνου και αμέσως μετά στις 22.00 η νέα σειρά της Όλγας Μαλέα ''Ονειροπαγίδα'' με την Μαρία Σολωμού και τον Γιώργο Καραμίχο.


@ Το όνομα της Καλομοίρας έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τις υποψήφιες παρουσιάστριες του Dancing with the stars. H ίδια σε συνέντευξη της στο περιοδικό Hello! το επιβεβαιώνει , ''Ναι έχω πρόταση από τον ΑΝΤ1'' δηλώνει η Καλομοίρα. Όσο για την Ευγενία Μανωλίδου οι τελευταίες πληροφορίες την θέλουν στη κριτική επιτροπή του Greek idol. Σήμερα σε πολλά site βλέπουμε ως είδηση πως για τη θέση της παρουσιάστριας στο νέο talent show του ALPHA προορίζεται η Ελένη Μενεγάκη. Τo medianiouz σας είχε ενημερώσει ΠΡΩΤΟ για αυτή την εξέλιξη πριν από δέκα μέρες...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Greek Idol καλεί Ελένη Μενεγάκη...



@ Μετά την Άννα Βίσση που σύντομα θα την δούμε στον ''Καφέ με την Ελένη'' η
παρουσιάστρια θα υποδεχτεί στο πλατό της εκπομπής της και τον φίλο της Σάκη Ρουβά που σήμερα έχει τα γενέθλια του. Χρόνια πολλά Σάκη!

Εν τω μεταξύ η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του ΑLPHA συνεχίζει να πρωταγωνιστεί και αυτή την εβδομάδα σε όλα τα περιοδικά που κυκλοφορούν όχι όμως με τη θέληση της αφού σε κανένα από αυτά δεν φιλοξενούνται συνεντεύξεις της και νέες φωτογραφίσεις της αλλά ρεπορτάζ από τους συντάκτες των περιοδικών. Μάλιστα στο περιοδικό OK! γνωστός φωτογράφος δηλώνει: ''Την Ελένη την κυνηγάμε γιατί όλοι θέλουν να την βλέπουν''.





@ Σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση βρίσκεται το δίδυμο του Star Φώτης Σεργουλόπουλος και Μαρία Μπακοδήμου αφού τα ποσοστά της εκπομπής τους δεν ικανοποιούν τα στελέχη του σταθμού που δηλώνουν απογοητευμένα από την πορεία της εκπομπής τόσο στον μέσο όρο όσο και στα νεανικά κοινά. Την ίδια στιγμή οι πληροφορίες μας λένε ότι το συμβόλαιο τους δεν θα ανανεωθεί για την επόμενη χρονιά και οι φήμες για επιστροφή της Άννας Δρούζα στο κανάλι της Κηφισιάς έχουν ήδη ξεκινήσει.





@ Δεν ξεκίνησε καλά η ανανεωμένη απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1. Το ριάλιτι μαγειρικής του σταθμού Love bites που αντικατέστησε το Ράδιο Αρβύλα στην απογευματινή ζώνη κατέγραψε απογοητευτικά νούμερα με 8,5% στον μέσο όρο και 11,9% στα νεανικά κοινά. Στα ίδια ποσοστά κινήθηκε και το Κάρμα που η μετακίνηση του απέναντι από τα Μυστικά της Εδέμ δεν το ευνόησε. Η AGB έδειξε για το Κάρμα , 8,7% στον μέσο όρο και 9,6% στα νεανικά κοινά.

@ Αντίθετα το Ράδιο Αρβύλα έκανε μια καλή αρχή στη βραδινή ζώνη του σταθμού σημειώνοντας 19,4 στον μέσο όρο και 24,1 στα νεανικά κοινά. Στα γνώριμα ποσοστά του παρέμεινε ο Θέμος Αναστασιάδης με το ΟΛΑ 10 με 22,4 στον μέσο όρο και 22,2 στα νεανικά κοινά.