Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ του medianiouz...


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
1:
ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1 Ο ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ;


@ Είναι ο μεγαλύτερος σταρ που έχει βγάλει ποτέ η Ελλάδα. ο Σάκης Ρουβάς δεν σταματάει ποτέ να μας εκπλήσσει με τις νέες επαγγελματικές του κινήσεις και βήματα. Nέος δίσκος , εμφανίσεις στο ''The S Club'' που σκίζουν, η παρουσίαση του X-factor, γυρίσματα για μια νέα ταινία και τώρα έσκασε και η πρόταση από το κανάλι του Αμαρουσίου το pop idol της χώρας μας να πρωταγωνιστήσει σε νέα σειρά του καναλιού από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Σε συνέντευξη του στο Κυριακάτικο Έθνος ο Έλληνας σταρ εξομολογείται πως του αρέσουν οι προκλήσεις. Άραγε θα δεχτεί τη δελεαστική πρόταση του ΑΝΤ1; Σε αυτό το σημείο να τονιστεί πως ο Σάκης σύντομα θα δημιουργήσει τη δική του εταιρεία παραγωγής τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών. Μέσα σε όλα αυτά ο ίδιος συνεχίζει να λέει πως η οικογένεια του είναι πάνω απ' όλα. Σημαντική λεπτομέρεια τη Τρίτη που μας πέρασε έκλεισε τα 38. Αγαπάμε Sakis!!!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 2: ΕΤΟΙΜAΖΕΤΕ Η ΝΕΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΜΕGA!


@ Συνεχίζει να γράφει πυρετωδώς η Ρένα Ρίγγα το σενάριο της νέας διασκευασμένης κωμικής σειράς με τον ξένο τίτλο προς το παρόν ''Los Roldan'' που θα αντικαταστήσει τα ''Μυστικά της Εδέμ'' στο MEGA σε περίπτωση που αυτά δεν συνεχιστούν. Εάν τελικά η Έλενα Ακρίτα πει το ναι για τη συνέχιση των Μυστικών για τρίτη και τελευταία χρονιά η νέα σειρά της Ρίγγα θα ακολουθήσει το παράδειγμα της Μαρίας της Άσχημης σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Θα προβληθεί αρχικά καθημερινά στο prime time του σταθμού και ανάλογα με την απήχηση της θα μετακομίσει στη θέση των Μυστικών της Εδέμ την μεθεπόμενη σεζόν. Στη νέα καθημερινή κωμική σειρά που το θέμα της στηρίζεται στην τύχη ενός φτωχού ψαρά που σώζει μια πάμπλουτη γυναίκα από την αυτοκτονία συζητάει για πρωταγωνιστικό ρόλο όπως πρώτο το medianiouz σας ενημέρωσε η Αγγελική Δαλιάνη που πριν λίγες μέρες την είδαμε καλεσμένη στον ''Όμορφο κόσμο το πρωί''. Διαβάστε εδώ: Νέα κωμική σειρά στη θέση των ''Μυστικών της Εδέμ''...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟ 3: Ο ΑΛΙΑΓΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ EUROVISION;


@ Ο Νίκος Αλιάγας επιστρέφει για άλλη μια φορά στα πάτρια εδάφη έστω και προσωρινά. Τι θα παρουσιάσει αυτή τη φορά; Σύμφωνα με πληροφορίες του medianiouz είναι στο τελικό στάδιο των συζητήσεων του με την Κρατική τηλεόραση για να παρουσιάσει τόσο τον Ελληνικό τελικό της Eurovision όσο και τη μετάδοση από το Όσλο. Αν κάτι τέτοιο τελικά γίνει είναι σίγουρο ότι θα αρχίσουν πάλι να λένε για τις παχυλές αμοιβές που δίνει η ΕΡΤ αλλά τουλάχιστον στην περίπτωση Αλιάγα θα 'χουμε την πιο τέλεια προφορά όταν θα τον ακούμε να λέει ποια χώρα παίρνει ντουζ πουάν.

* Παρακαλούνται όσοι αναμεταδώσουν τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ του medianiouz να αναφέρουν την πηγή τους!!!

**** KΛΕΦΤΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑGB:

Πως τα πήγαν οι πρεμιέρες του ΑΝΤ1; Η νέα σειρά του σταθμού ''Κύριος και Κυρία Πελς'' σημείωσε 18,1% στον μέσο όρο και 24,6% στα νεανικά κοινά ενώ αμέσως μετά ακολούθησε το πρώτο επεισόδιο της ''Ονειροπαγίδας'' που έκανε 17% και 20,3% αντίστοιχα.

Νικητής πάντως αναδείχτηκε στο χτεσινό prime time το Μega με την τηλεταινία ''Ο Γάμος της κόρης μου'' και πρωταγωνιστή τον ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ Γιάννη Μπέζο κάνοντας 35,1% στον μέσο όρο και 37,8% στα νεανικά κοινά.