Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Τα πάντα ΟΛΑ... (UPDATE)

Σειρές, Εκπομπές, Παρουσιαστές, Μουσική, Life style...

Να και οι εκπλήξεις. Στην πρώτη θέση της τηλεθέασης βρέθηκε χτες (8-1-2010) στα πρωινά ψυχαγωγικά προγράμματα η Ελένη Μενεγάκη και ο Καφές της και στον μέσο όρο (στα δυναμικά κοινά είναι από την αρχή της σεζόν πρώτη). Συγκεκριμένα ο ''Καφές με την Ελένη'' άγγιξε το 21% αφήνοντας στη δεύτερη θέση το προκλητικό δίδυμο πλέον του ''10 με 1 μαζί'' στον ΑΝΤ1 που σημείωσε 18% μέσο όρο. Στη τρίτη θέση η πεντάδα του ΜΕGA με 15,2%.





Να και κάτι πραγματικά ευχάριστο. Επιστρέφει με έκτακτο ''Aλ τσαντίρι νιουζ'' ο Λάκης Λαζόπουλος την Τρίτη 19 Ιανουαρίου μέσα από τον ALPHA φυσικά. Άντε γιατί μας έλειψε και στο κανάλι του σίγουρα έλειψαν.. τα 50άρια του. Αγωνιούμε...



Κι όμως και το MEGA ετοιμάζει ριάλιτυ με γαμπρούς και νύφες για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Υποψήφιος παρουσιαστής ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για να σταματήσουν και οι κριτικές που δέχτηκε φέτος του τύπου ''τον πληρώνουν για να κάθεται''.




**** UPDATE... Για άλλη μια φορά το γραφείο τύπου του Alter τα αλλάζει. Ενώ είχε διαρρεύσει ότι η εκπομπή της Βάσιας Λόη ολοκληρώνει τον κύκλο της λόγω της κακής πορείας της στους πίνακες τηλεθέασης , όπως είχε κάνει ξανά στο παρελθόν με το Show biz news του Βασίλη Δρυμούση μας ανακοινώνει τώρα πως η εκπομπή συνεχίζεται κανονικά. Ωραίος τρόπος για να διαφημίζεις τις εκπομπές σου και να δημιουργείτε ντόρος να παίζεις με την αγωνία των εργαζόμενων αν θα έχουν και αύριο δουλειά...


Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα σταματάει οριστικά το Μεσημεριανό Express της Βάσιας Λόη. Η παρουσιάστρια ενημερώθηκε χτες το βράδυ τηλεφωνικά για τη κόψιμο της εκπομπή της από τη διοίκηση του καναλιού. Σύμφωνα με αυτούς που γνωρίζουν καλά τα πράγματα στο κανάλι του Περιστερίου σύντομα θα σκάσει και άλλη βόμβα....




Συνεχίζονται οι φήμες για τα υποψήφια πρόσωπα που θα στελεχώσουν την κριτική επιτροπή του Greek Idol στον ALPHA. Έτσι για σήμερα στη λίστα προστίθεται το όνομα του Πέτρου Κωστόπουλου.
*** O ίδιος ο Πέτρος Κωστόπουλος πάντως διέψευσε αυτές τις φήμες που μετέδωσε σήμερα το πρωί η εκπομπή Πρωινή Μελέτη δηλώνοντας:
«Κανείς δεν μου πρότεινε ούτε θα πήγαινα ποτέ κριτής στο "Greek Idol". Δεν καταλαβαίνω ποιος κυκλοφορεί αυτές τις μαλακίες εν αγνοία μου. Στο ''Τop model'', για να τσακώνομαι με τη γυναίκα μου θα πήγαινα, αλλά και εκεί δεν μου πρότειναν. Έχουμε τρελαθεί τελείως;».




Όσο για την παρουσίαση του Greek Idol από δοκιμαστικό πέρασαν τις προηγούμενες μέρες η Νάντια Μπουλέ και η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου.




Σύμφωνα με πληροφορίες η Ιωάννα και η Σεράινα θα μονομαχήσουν για τη νίκη στο Next Top model. Το ριάλιτυ θα ολοκληρώσει τον κύκλο του στα τέλη Φεβρουαρίου.






Mε ανατροπές συνεχίζουν ''Τα μυστικά της Εδέμ''. Η Εύα (Φαίη Ξυλά) είναι έγκυος από τον Στέφανο (Αλέξανδρο Σταύρου) ο οποίος στο μεταξύ έχει αποφασίσει να πει την αλήθεια σε όλους και ειδικά στην Έυα για τη σχέση του με τη Μελίτα (Χρύσα Παππα). Μόνο που η Εύα τον προλαβαίνει και του ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της. Αποτέλεσμα; Ο Στέφανος χωρίζει τη Μελίτα.







Στα τέλη Ιανουαρίου επιστρέφει με δεύτερο επεισόδιο το νέο ριάλιτυ του ALPHA ''Μια νύφη για τον γιο μου''. Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μέχρι το νέο επεισόδιο απαιτείτε για να συγκεντρωθούν όλα τα γράμματα που θα στείλουν οι υποψήφιες νύφες. Μετά θα ακολουθήσει η επιλογή των καλύτερων.






Απογοητευμένοι δηλώνουν τώρα στον ALPHA με τις επιδόσεις του Σωτήρη Καλυβάτση στο Fatus Olus. Η παρουσία του στο παιχνίδι δεν έδωσε τελικά αυτό το φρέσκο που περίμεναν. Αυτός είναι και ο λόγος που τα στελέχη του καναλιού πάγωσαν τις συζητήσεις μαζί του για την ανάληψη μιας νέας εκπομπής που είχε προτείνει ο γνωστός παρουσιαστής.






Για τρεις εβδομάδες ακόμα παίρνει παράταση η Δέσποινα Βανδή στη Θεσσαλονίκη και στο Politeia Live clubbing ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνουν οι εμφανίσεις της. Η τραγουδίστρια αμέσως μετά θα μπει στο στούντιο για την ηχογράφιση του νέου της cd με τον Φοίβο.




Στις Αθηναϊκές πίστες επιστρέφει από τις 22 Ιανουαρίου ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής θα εμφανίζεται στο Άνοδος με ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα. Τέλος οι πληροφορίες μας λένε ότι ο γνωστός τραγουδιστής θα αποχωρήσει και εκείνος από τη Ηeaven για τη νέα δισκογραφική εταιρεία του Φοίβου.



Δεν ξέρω αν θα χαρεί η Angelina με αυτή την είδηση αλλά οι φήμες οργιάζουν στο εξωτερικό ότι ο Brad Pitt θα πρωταγωνιστήσει σε νέα ταινία με την πρώην σύζυγο του Jennifer Aniston. Αν συμβεί αυτό εκτός από την τρελή επιτυχία της ταινίας στο box office λέτε η Jennifer να πάρει το αίμα της πίσω από την Angelina; Xλωμό......