Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΗΣΥΧΟΙ...


ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ  ΗΣΥΧΟΙ…




 
Kοιμούνται ήσυχοι… οι ορκισμένοι φαν των ‘’Μυστικών της Εδέμ’’ ύστερα  από τη χτεσινή συνέντευξη της Έλενας Ακρίτα στο ΟΛΑ 10 και τον Θέμο Αναστασιάδη στην οποία αποκάλυψε επιτέλους ότι η  ‘’Εδέμ’’ θα πάει φουλ για τρίτη σεζόν.  Έτσι, Έυα, Μάνος και λοιποί θα μας κάνουν παρέα μέχρι τον Ιούνιο του 2011.





Κοιμάται ήσυχη… η Ελένη Μενεγάκη όσο και αν έχουν πέσει να τη φάνε οι λυσσάρες από τη ξυνίλα τους. Η βασίλισσα της πρωινής ζώνης και παντοτινή σταρ τη tv συνεχίζει να είναι πρώτη με διαφορά στα εμπορικά κοινά που είναι το ζητούμενο ΟΛΩΝ των καναλιών και δεν ασχολείται με τους πικρόχολους με τα συμφέροντα τους. 








Κοιμούνται ήσυχοι… οι ΚαραμεροΧαριτάτοι. Η Ελένη Μενεγάκη δεν θα αποχωρήσει από τον ALPHA την επόμενη σεζόν με προορισμό το κανάλι του Αμαρουσίου όσο και αν  ο πρόεδρος του καναλιού που δεν σηκώνει βεντετισμούς από παιδάκια σαν το συπμαθές δίδυμο(;) επιθυμεί διακαώς την επιστροφή της ωραίας Ελένης στον ΑΝΤ1. Η Βασίλισσα παιρνάει μια χαρά στο κανάλι της Κάντζας και εκεί θα μείνει για αρκετά χρόνια ακόμα.





Κοιμάται ήσυχη… η Έλλη Κοκκίνου. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ακούσουμε στον Δρόμο 89,8 το νέο της hit από τα μαγικά χέρια του Φοίβου. Οι δυο τους συνεργάζονται ξανά ύστερα από έναν επεισοδιακό χωρισμό.  Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται όμως και όσοι έχουν πάρει γεύση από το νέο τους τραγούδι μιλάνε για την επιτυχία της χρονιάς. Η γέννηση των διδύμων έδωσε τρομερή έμπνευση στον συνθέτη λένε οι φήμες. Εμείς περιμένουμε πάντως και τη συνεργασία της Έλλης με την Δέσποινα Βανδή τον επόμενο χειμώνα στο νέο μαγαζί που ετοιμάζει ο Ηλίας Μαροσούλης. Θα σκάσουν από το κακό τους κάποιες λένε...






Κοιμάται ήσυχη... η Πέγκυ Ζήνα.  Η Ιερά Οδός στην οποία εμφανίζεται είναι το ΝΟ1 σχήμα της σεζόν από πλευράς προσέλευσης κόσμου, η συνεργασία της με τον Δημήτρη Μητροπάνο έκανε να σκάσουν από τη ζήλια τους ΟΛΕΣ τις συναδέλφισσες της, ο τελευταίος της δίσκος έγινε  διπλά πλατινένιος και σε ένα μήνα από τώρα περιμένουμε τα νέα της τραγούδια δια χειρός Γιώργου Μουκίδη όπου θα συμπεριληφθούν στην επανέκδοση του τελευταίου της δίσκου, ‘’Το Πάθος είναι αφορμή’’.