Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Τηλεοπτικό Κους Κους (Όσα έμαθε ο media)




Κι όμως είναι  αλήθεια. Την πιο πολυσυζητημένη ηθοποιό των τελευταίων ετών προσέγγισαν άνθρωποι της παραγωγής του Dacning with the stars για την παρουσίαση του. Ο λόγος φυσικά για την Κατερίνα Παπουτσάκη που αν και πέρσι δεν ήταν η χρονιά της φέτος τα πάει περίφημα. Η εμφάνιση της στο μουσικοχορευτικό ''No Shakespeare Please'' έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές, η ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ''I Love Καρδίτσα'' μέσα σε μια εβδομάδα έκοψε 100.000 εισιτήρια, θα συμμετάσχει σε 3 επεισόδια της σειράς ''Μίλα μου βρώμικα'' ενώ σύντομα θα κάνει γυρίσματα για ένα επεισόδιο της νέας σειράς του Πάνου Κοκκινόπουλου ''Τρίτος νόμος'' που θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο στο Μεγάλο Κανάλι. Σκόρδα!!!



Εκτοξεύτηκαν τα νούμερα της Τατιάνας Στεφανίδου χτες το απόγευμα με τη συνέντευξη της ιερόδουλης που έπεσε θύμα βιασμού. Η AGB της χάρισε 30,3% στο σύνολο και 32,8% στο νεανικό κοινό. Με αυτά τα ποσοστά που είχε μήνες να δει η εκπομπή της ύστερα από τη στροφή σε life style θέματα  ίσως θα μπορέσει να διεκδικήσει ξανά τη παλιά θεματολογία της εκπομπής της που φέτος απέρριψε ο σταθμός της. Τελικά το trash πουλάει ακόμα. Δυστυχώς.




Στο Greek Idol τον περιμέναμε σύμφωνα με τις φήμες των προηγούμενων ημερών στο Next Τop model θα τον δούμε. Ο λόγος για τον Πέτρο Κωστόπουλο όπου θα πραγματοποιήσει μιε guest εμφάνιση στο ριάλιτυ παιχνίδι του ΑΝΤ1 στην κριτική επιτροπή του οποίου βρίσκεται και η σύζυγος του εκδότη , Τζένη Μπαλατσινού. Ο Πέτρος Κωστόπουλος θα αξιολογήσει τα κορίτσια και θα διαλέξει αυτό που πιστεύει πως θα κάνει το καλύτερο εξώφυλλο σε ένα από τα περιοδικά του.







Φουντώνουν ξανά οι φήμες για επιστροφή της Έλλης Στάη στον ΑΝΤ1. Η γνωστή τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά αποκάλυψε πως η σιδηρά κυρία της ενημέρωσης  συναντήθηκε χτες το βράδυ με τον γενικό διευθυντή ενημέρωσης του καναλιού Στρατή Λιαρέλλη  όπου και συζήτησαν το ενδεχόμενο να αναλάβει ξανά τα ηνία του ταλαιπωρημένου κεντρικού δελτίου ειδήσεων καθώς και πολιτικό talk show. Μακάρι.








 Μια ιδιαιτέρως καυστική επιστολή έστειλε ο Νίκος Μαστοράκης στον πρόεδρο του ΑΝΤ1 Μίνωα Κυριακού και ο λόγος ήταν η μη  αναφορά του ονόματος του κ.Μαστοράκη για τα 20 χρόνια του καναλιού το οποίο έστησε ο ίδιος σύμφωνα με τα όσα γράφει σε αυτή την επιστολή. 





Διαβάστε την επιστολή όπως δημοσιεύτηκε στο troktiko  ΕΔΩ: