Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Τα πάντα ΟΛΑ...



 

Νέα μέτωπα ανοίγει ο Νίκος Μουρατίδης μέσα από τη νέα συνέντευξη του στο περιοδικό ''ΕΓΩ''. Ο κριτής του X-Factor στην ερώτηση αν του έκαναν πρόταση για να είναι στην κριτική επιτροπή του Greek Idol απαντάει καυστικά: '' Οχι και δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Θεωρώ το Idol ξεπερασμένο''. 

Στη συνέχεια δε όταν ο δημοσιογράφος τον ρωτάει αν του αρέσει ο Νίκος Καρβέλας, δηλώνει: '' Ο συνθέτης του Βας Βας ο Παρασκευάς, του Κατέλη, του Βάγκνερ και του Πουτσίνι; Εσάς δηλαδή σας αρέσει;''. Κόλαση, που έλεγε και η Τατιάνα. Να περιμένουμε την απάντηση του Καρβέλα;


UPDATE: Στη κριτική επιτροπή του talent show ''Greek Idol'' θα είναι  τελικά ο Γιάννης Κότσιρας σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Όπως έγινε γνωστό με επίσημο δελτίο τύπου πριν λίγα λεπτά,  ο ALPHA ανακοινώνει πως ο Νίκος Καρβέλας δεν θα είναι τελικά στην κριτική επτροπή του Greek Idol.

  
Διαβάστε εδώ το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο σταθμός:

''Ο Alpha ανακοινώνει ότι ο Νίκος Καρβέλας δεν θα είναι πλέον στην κριτική επιτροπή του Greek Idol

O Νίκος Καρβέλας, ο οποίος είχε ανακοινωθεί από τον Alpha ότι θα ήταν στην κριτική επιτροπή του "Greek Idol", δεν θα συμμετάσχει στο μουσικό talent show για προσωπικούς του λόγους.
Ο Alpha ευχαριστεί ιδιαίτερως τον Νίκο Καρβέλα για την μέχρι τώρα εξαιρετική συνεργασία του στο "Greek Idol".

Η κ. Νατάσα Λεσιώτη, Υπεύθυνη Περιεχομένου Προγράμματος του Alpha, δήλωσε: "Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας το Νίκο Καρβέλα για την κατάθεση γνώσης και τον επαγγελματισμό που προσέδωσε κατά τη διάρκειατης συνεργασίας μας για το Greek Idol".***Και μιας και μιλάμε για το Greek Idol και τον Νίκο Καρβέλα σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο διάσημος συνθέτης απειλεί με αποχώρηση από το talent show εάν τελικά παρουσιάστρια του είναι η Άντα Λιβιτσάνου. Ο συνθέτης επιθυμεί στη θέση της παρουσιάστριας να δει την σύντροφο του Αννίτα Πάνια ενώ αρνητικός είναι και στο ενδεχόμενο στη κριτική επιτροπή να βρίσκεται η Ευγενία Μανωλίδου παρόλου που η τελευταία έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση του καναλιού. Για να δούμε....



Κι άλλη βόμβα. Σύμφωνα με πληροφορίες του enhmerwsh.24 αποχωρεί από την  Κρατική τηλεόραση το δίδυμο της ''Πρώτης Γραμμής'' Λυριτζής-Οικονόμου. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι δύο δημοσιογράφοι θα ανακοινώσουν στην αυριανή  εκπομπή τους και επίσημα τη λήξη της συνεργασίας τους με την ΕΡΤ.





Το επόμενο νέο αν τελικά πραγματοποιηθεί θα είναι η χαρά του Λαζόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες η Μιμή Ντενίση  έκανε πρόταση στη Βάνα Μπάρμπα ώστε να πρωταγωνιστήσουν μαζί σε θεατρική παράσταση την επόμενη σεζόν στο ΙΛΙΣΙΑ-ΝΤΕΝΙΣΗ. Αυτές δεν σφαζόντουσαν πέρσι; Περασμένα ξεχασμένα.




Πρεμιέρα αύριο Παρασκευή για τη νέα δισκογραφική  εταιρία του Φοίβου. Στον Δρόμο 89,8 θα ακούσουμε το νέο τραγούδι του συνθέτη  για την Έλλη Κοκκίνου με τον τίτλο ''Όντως'' στο οποίο θα συμμετέχει με ραπ ο Υποχθόνιος ενώ ο Sfera 102,2 θα έχει αποκλειστικά το νέο τραγούδι του Φοίβου για τον Θάνο Πετρέλη (που τελικά έλυσε τη συνεργασία του με τη Heaven παρόλου που είχε συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2010) με τον τίτλο ''Φιλότιμο''. Καλή επιτυχία!!!