Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010

Το επίσημο δελτίο τύπου του ΑΝΤ1 για το “The Real Housewives”...

Kαι επίσημα πλέον το πολυσυζητημένο, πριν καν ξεκινήσει real life πρόγραμμα,“The Real Housewives”,  θα μεταδοθεί από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Διαβάστε το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο σταθμός:

''Ο ΑΝΤ1 απέκτησε τα δικαιώματα της επιτυχημένης εκπομπής “The Real Housewives”. Έξι αληθινές, ασυγκράτητες «νοικοκυρές» έρχονται να ταράξουν τις οθόνες μας από αυτό το φθινόπωρο στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Η σειρά που έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία όπου κι αν έχει προβληθεί επικεντρώνεται στις ζωές και το lifestyle 6 γυναικών. Οι γυναίκες αυτές που συνδέονται μεταξύ τους με κάποιο τρόπο, επιλέχθηκαν με βάση τον τρόπο ζωής τους: Είναι ανεξάρτητες, δυναμικές, εξωστρεφείς και ορισμένες φορές ακραίες. Έχουν κοινές ιστορίες: όλες έχουν γευτεί τον έρωτα, την αγάπη, το μίσος, τον πόνο, τις περιουσίες που κέρδισαν ή έχασαν, την καριέρα, την οικογένεια, το διαζύγιο…Οι γυναίκες αυτές είναι, ήταν ή θα γίνουν φίλες αλλά και εχθροί ταυτόχρονα…

Οι νοικοκυρές που παρακολουθούμε είναι ασυγκράτητες! Έτοιμες και πρόθυμες να ζήσουν τις ζωές τους μπροστά από την κάμερα και να εκθέσουν την πιο προσωπική τους ζωή: από πλαστικές επεμβάσεις μέχρι λεπτομέρειες από την ερωτική τους ζωή αλλά και να φέρουν στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά της οικογένειας τους.

Οι 6 γυναίκες είτε εργάζονται είτε όχι έχουν την ευθύνη για το σπίτι τους και για τη ζωή των παιδιών τους. Τους αρέσει όμως πολύ το ακριβό lifestyle: πηγαίνουν στα πιο ακριβά εστιατόρια και club, αγοράζουν τα πιο μοδάτα και ακριβά ρούχα, παπούτσια και κοσμήματα, σε γενικές γραμμές η ζωή τους συνδέεται άμεσα με ό, τι το χρήμα μπορεί να αγοράσει.

Στο Real Housewives οι κάμερες ακολουθούν παντού τις γυναίκες και τα μέλη της οικογένειάς τους καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ενώ με προσωπικές συνεντεύξεις και ανασκόπηση της ημέρας, μας μιλούν για την καθημερινότητά τους και για ό, τι έχει συμβεί μέσα στην εβδομάδα.

Μπορούν 6 γυναίκες να κρατήσουν τις ισορροπίες ανάμεσα στην οικογένεια, το ακριβό lifestyle, την προσωπική τους ζωή αλλά και μεταξύ τους; Οι “Real Housewives” έρχονται αυτό το φθινόπωρο από το σπίτι τους… κατευθείαν στον ΑΝΤ1!''